Werkoveralls

Een beetje vies worden mag, vinden we bij Welkoop. Maar onze kleding houden we graag schoon. Daarom dragen we tijdens het tuinieren of schilderen altijd een overall. Je kent het normale blauwe werkoverall van katoen, maar wist je dat er voor iedere klus weer andere werkoveralls zijn? Bij Welkoop hebben we een ruime keuze aan werkoveralls voor schilders of hoveniers. Hier vind je werkoveralls van de merken Mascot en Storvik. Of wat denk je van een Havep werkoverall? Bekijk hieronder onze producten afzonderlijk en ontdek welke overall het beste bij jou past! 

Zie ook: Amerikaanse overalls | Kinderoveralls

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Welke werkoverall moet ik kopen?

Welke overall je moet kopen, is afhankelijk van je beroep of klus. Zo hebben we speciale werkoveralls voor schilders, boerenoveralls en werkoveralls voor hoveniers. Al deze werkoveralls bestel je bij Welkoop en laat je gratis thuisbezorgen vanaf € 40. Ben je benieuwd welke overall het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

Werkoveralls voor schilders

Als je gaat schilderen is een overall een erg nuttig kledingstuk. Werkoveralls houden je schoon en zijn lekker flexibel, waardoor je vrij kunt bewegen. Als je je kleding schoon wilt houden, is het natuurlijk handig als je een overall met lange mouwen draagt.

In de praktijk zien we vaak dat schilders voor een Amerikaanse overall gaan, een exemplaar zonder mouwen. Schilder je vaak buiten met de felle zon erop? Ga dan voor een witte of roze werkoverall. De lichte kleur reflecteert namelijk het zonlicht. Zo kun jij je werk doen zonder dat je het warm krijgt!

Boerenoveralls

Werk je veel in de buitenlucht? Dan is een overall een onmisbaar kledingstuk. Goede werkoveralls beschermen je namelijk tegen regen, wind en kou. En vuil, natuurlijk. Als je niet met vuur of giftige stoffen werkt, heb je genoeg aan een blauwe werkoverall van katoen. 

Daar zijn er natuurlijk ontzettend veel van. Weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens naar een Havep werkoverall. Deze werkoveralls hebben veel voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Praktische opbergmogelijkheden
  • Elastiek in de rug voor draagcomfort

Werkoveralls voor hoveniers

Werk je veel in de natuur? Dan hebben we voor jou de geschikte werkkleding. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Werkoveralls voor hoveniers kenmerken zich door stevig katoen en een natuurlijke kleur. Als we in het bos aan het werk zijn, dragen we natuurlijk geen roze werkoverall. Met een schutkleur ga je op in het landschap en verstoor je de natuur het minst. 

Wil je meer informatie over werkkleding? Lees dan dit blog eens of kom naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Welkoop. Weet wat te doen.