Werkbroeken

Een goede werkbroek is de basis van je werkkleding. Een broek beschermt je, maar moet ook comfortabel zitten en lang meegaan. Bij Welkoop zijn werkbroeken van bijvoorbeeld HaVep, Mascot, Fristads, 247 Jeans en Storvik te krijgen. Alle broeken hebben voldoende zakken voor gereedschap en persoonlijke spullen. Veel broeken zijn versterkt met Cordura, een slijtvaste, extreem sterke stof van nylonvezels.

Bekijk ook: Dames werkbroeken | Heren werkbroeken | Korte werkbroeken

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Werkbroek kopen? Hier moet je op letten:

  • Veiligheid
    Afhankelijk van de branche waarin je werkt, moet je werkkleding aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Denk hierbij aan bescherming tegen vlammen, chemicaliën of extreme kou. Zorg dus dat je kleding koopt die voldoet aan de juiste EN- en ISO-normen.
  • Draagcomfort
    Een hele dag hard werken vraagt om comfortabele kleding, afgestemd op jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld veel op je knieën? Kies dan een werkbroek met kniebescherming. Wil je je gereedschap altijd bij de hand hebben? Dan ga je voor een werkbroek met veel praktische opbergzakken.
  • Seizoen
    Werk in je in de zomer, of in een hete omgeving? Dan kun je overwegen om een korte werkbroek te kopen. Lekker luchtig - mits de veiligheidseisen dat toestaan natuurlijk!

De basis van je werkkleding

Met bovenstaande tips heb je alle handvatten om een geschikte werkbroek te vinden. Daarmee is de basis van je werkkleding geregeld. Om veilig te kunnen werken is het echter ook belangrijk dat je stevige werkschoenen draagt, en dat je de juiste beschermingsmiddelen draagt. Daarbij kun je denken aan handschoenen, maar ook bijvoorbeeld aan een stofmasker of veiligheidsbril.
Lees alles over persoonlijke bescherming >