Werkregenkleding

Nee hè, begint het net te regenen. En je wilde het gras nog maaien, de struiken nog snoeien en de hond uitlaten. Gelukkig hebben wij de beste werkregenkleding voor ieder moment. We laten ons toch niet tegenhouden door een paar druppels? Het werk moet gewoon door kunnen gaan, ook bij wind en regen. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan werkregenkledij. Bij Welkoop vind je werkregenkleding van de merken Herock, Hydrowear en Anuy. Ben jij op zoek naar werkregenkleding waarmee je onder barre omstandigheden gewoon door kunt werken? Bekijk onze werk regenpakken hieronder eens! 

Zie ook: Werkregenbroeken | Werkregenjassen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De weergoden te lijf met werkregenkleding

Dat het begint te regenen, betekent natuurlijk niet dat het werk niet door kan gaan. Als het begint te spetteren trekken wij gewoon onze werkregenpakken aan! En niet alleen een broek of alleen een jas. In vol ornaat gaan we de weergoden te lijf. Lees verder als je wilt weten wat onze top werkregenkleding is! 

Werk regenpak voor heren

Als je op zoek bent naar werkregenkledij, kijk je in eerste instantie natuurlijk naar de jas. Het is belangrijk dat deze wind- en waterdicht is. En dat je er lekker in kunt werken. Als je een werk regenpak voor heren zoekt én van zwart houdt, is onze Herock Triton misschien wat voor jou. Werkregenkleding die doet wat het moet doen. 

Een regenpak voor werk…

Deze jas is gemaakt van Flex 2000 materiaal en heeft getapete naden. Dat betekent dat er geen druppeltje water en geen zuchtje wind door de werkregenkleding komt! Daarnaast heeft dit regenpak voor werk nog een aantal andere voordelen:

  • Ingewerkte capuchon in de kraag
  • 2 afsluitbare zijzakken en verluchting aan armgat en rug
  • Elastische binnenmanchetten
  • Trekkoord om de jas aan te snoeren

En een bijpassende werkregenbroek

Bij een jas hoort natuurlijk ook een broek. En het liefst één van dezelfde kleur, als je een beetje modieus de regen wilt trotseren. Een mooi bijpassend exemplaar is de Herock Pontus. Dit stuk regenkleding voor werk is ook gemaakt van Flex 2000 materiaal. Je hebt natuurlijk niets aan een droog bovenlijf als je broek doorweekt is. En dat is niet het enige. Deze werkregenkleding heeft  ook de volgende voordelen: 

  • Getapete naden, dus water- en winddicht
  • 2 open zijzakken 
  • Elastische taille
  • Verstelbare onderkant met rits

Regenkleding voor werk kopen?

Past deze werkregenkleding precies bij jou? Dan kun je het eenvoudig online bestellen. Vanaf een bestelbedrag van € 40 euro betalen wij de verzendkosten voor je. Kom je de werkregenkleding liever passen? Dat kan in één van onze vele winkels. Onze specialisten staan klaar om je daar van deskundig advies te voorzien. Welkoop. Weet wat te doen.