Werktruien

Een werktrui is gemaakt om in te werken. Deze truien zijn functioneel, comfortabel en gemaakt van stevige materialen. En dat is geen overbodige luxe in de bouw, logistiek, industrie of productie. Bij Welkoop vind je jouw ideale werksweater voor verschillende weersomstandigheden. Onze werktruien voor dames en heren zijn van de merken Mascot, Størvik of Fristads. We hebben ze met of zonder voering, met handige zakken, capuchon of een hoge kraag. Het is maar net waar jij het fijnste in werkt!

Bekijk ook: Schipperstruien | Werkvesten | Werksweaters

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Werktrui bij Welkoop

Welke werkkleding je ook nodig hebt – Welkoop is jouw winkel. In onze collectie werkkleding vind je alles om veilig en comfortabel te werken. En dan kunnen de werktruien natuurlijk niet ontbreken. In de zomer kun je deze werkbovenkleding als toplaag dragen, in de winter als tussenlaag onder een werkjas.

De werktruien van het Deense merk Mascot is ‘tested to work’. Dit Deense merk ontwikkelt en produceert werkkleding voor iedere situatie, of dat nu in de bouw, logistiek, industrie of productie is. Ook vind je in onze winkel de professionele werkkleding van het merk Størvik. Hun motto: ‘goede werkkleding is het halve werk.’ 

Werktruien voor heren

Wat je tijdens je werk lekker vindt zitten, is natuurlijk heel persoonlijk. Bij Welkoop hebben we daarom verschillende werktruien voor heren.

  • Dunne werktrui met polokraag en lange mouwen. Draagt soepel onder een werkvest of werkjas.
  • Werksweaters van een iets dikkere stof. Als het buiten aangenaam is draag je ze als toplaag, in de winter onder een werkjas. Sommige werksweaters zien er eigenlijk helemaal niet per se als werkkleding uit – je kunt ze ook heel goed in je vrije tijd dragen.
  • Schipperstruien zijn gebreid, hebben een rits en een hoge kraag. Ze houden je warm en zitten comfortabel om je heen. Deze truien kun je ook als toplaag dragen. Neem de MASCOT® Naxos 50354-835: deze schipperstrui heeft een winddichte voering waardoor je deze werktrui met rits ook kunt dragen als het buiten wat kouder is.

Lees ook ons advies over werkkleding voor heren.

Werktruien voor dames

Van het merk Mascot hebben we verschillende werksweaters en werktruien voor dames. Deze dameswerkkleding heeft een moderne, getailleerde pasvorm en komt in verschillende kleuren en maten (xs tot en met xxxl). Dankzij de elastische materialen in deze kleding heb je optimale bewegingsvrijheid, en tegelijk levert de kleding niet in op warmte. Zo zit bij sommige werksweaters beschikken over een gekamde binnenkant die zacht en warm aanvoelt.

Lees ook ons advies over werkkleding voor dames.