Bosmaaiers

Met een bosmaaier maak je gras en onkruid weghalen makkelijk. Staan er nog plukjes gras langs je gazon waar je grasmaaier niet bij komt? Dan heb je een bosmaaier of kantenmaaier nodig van STIHL, Stiga of WOLF-Garten. Voor de kleine plukjes kan je een elektrische bosmaaier met een accu gebruiken. Wil je wat langer door maaien, kies dan voor een machine met een snoer, of zelfs met een benzine motor. Ga je het echte zware werk tegemoet? Dan kan je kiezen voor een messenkop in plaats van een draadkop. Daar haal je zelfs licht houtachtig gewas mee weg.

Bekijk ook: STIHL bosmaaiers | Accu bosmaaiers | Onkruidborstels

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Bosmaaier kopen

Met behulp van een bosmaaier hoef je niet meer op je knieën door de tuin. Plukjes gras en onkruid wegknippen met de hand is een eindeloze klus. Hoe groter je tuin, hoe meer tijd je kwijt bent. Een bosmaaier is dan ook een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen met groene vingers. Je kunt met een bosmaaier makkelijk rondom bloempotten, langs stoepen en tegels en de randen van je gazon snoeien. We hebben bij Welkoop een aantal soorten bosmaaiers.

 • Elektrische bosmaaier met accu
  Zoek je een bosmaaier die licht is in gebruik en makkelijk te onderhouden, dan is een bosmaaier met een accu een geschikte keus. Dit type maaier geeft je maximale bewegingsvrijheid en is relatief stil. Door de instelbare steellengte is het gebruiksgemak nog groter. Met een elektrische bosmaaier van STIHL ga je zeker niet gebukt!

 • Elektrische bosmaaier met snoer
  Heb je een stopcontact in de tuin, of kan je makkelijk een verlengsnoer aanleggen? Dan is de elektrische bosmaaier met een snoer ideaal. Omdat je niet afhankelijk bent van een accu, kan je net zolang snoeien als je wil. De maaier is zeer licht omdat er geen accu nodig is. 

 • Bosmaaier met benzine motor
  De krachtpatser van de bosmaaiers. De benzine motoren geven langere tijd genoeg kracht om zelfs brandnetels, distels en kleine struiken kort te wieken. En geen zorgen, de benzine maaier is makkelijk in gebruik door het dubbele harnas. Deze STIGA bosmaaier heeft bijvoorbeeld een dubbel fietsstuur, dat houdt nog eens makkelijk vast.

 • Bosmaaier met messen
  Zoek je écht veel snijkracht, dan is de draadkop die de meeste bosmaaiers hebben niet meer voldoende. Dan kan je ook kiezen voor een maaier met een messenkop, zoals de bosmaaier met benzine motor van STIHL. Let wel op, dit is niet geschikt voor langs stenen of bloempotten! Daar laat deze maaier weinig van heel.

Werken in de tuin
Heb je echte groene vingers, of wil je die gaan trainen? Dan ben je bij Welkoop aan het goede adres. Je tuin eindeloos veel mooier maken begint bij ons. Wil je een goede basis hebben, kijk dan eens op onze pagina over tuinaanleg en tuininrichting. Wil je flink snoeien of zagen, dan hebben we daar ook veel snoeigereedschap voor in huis. We kunnen je bij alles in de tuin helpen. Van nieuwe plantjes tot een volledige bestrating. Bekijk gerust eens onze pagina over werken in de tuin.