Zwembadaccessoires

Op een warme zomerdag een duik nemen in je eigen zwembad. Daar fris je helemaal van op. Natuurlijk moet je zwembad wel tiptop in orde zijn. Met zwembadaccessoires zorg je hiervoor. Bij Welkoop kun je zwembadaccessoires kopen om je zwembad schoon te maken, af te dekken, op te warmen, repareren of nog completer aan te kleden. Hiermee is je zwembad klaar voor die duik!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zwembad uitrusten met zwembadaccessoires

Een zwembad in je tuin? Bij Welkoop kun je zwembadaccessoires kopen om je zwembad nog completer uit te rusten. Wat dacht je van een ladder om het zwembad makkelijk in en uit te stappen? Een looppad van zachte vloertegels of een tuindouche die je aansluit op de tuinslang? Ook vind je bij Welkoop zwembadverlichting. Lampjes zijn niet alleen handig voor als je een avondduik neemt, ook maken ze je zwembad tot een echte eyecatcher!

Zwemwater opwarmen

Is het zwemwater te koud om in te zwemmen? Met de Interline Solar Heater warm je het water tot 5 graden Celsius op, zonder dat er elektra bij komt kijken. Je gebruikt hem in combinatie met een zandfilterpomp. Het zwemwater nog meer verwarmen? Of het water op een warme dag afkoelen? Ga dan voor een warmtepomp. Hiermee kun je de temperatuur van het water instellen. Zo geniet je nog langer van het zwemseizoen!

Zwembad schoonhouden

Naast de zwembadaccessoires die je zwembad nog completer en luxer uitrusten, zijn er de zwembadbenodigdheden die je helpen om het zwemwater schoon te houden. Afdekzeilen bijvoorbeeld behoren tot dé zwembadbenodigdheden voor schoon zwemwater. Met een zeil over het bad voorkom je dat blaadjes, takjes of insecten je zwembad inwaaien wanneer je het niet gebruikt. De afdekzeilen zijn er voor alle formaten zwembaden. De speciale zomer afdekzeilen zijn ontworpen om verdamping en afkoeling van het water tegen te gaan.

Daarnaast zijn er zwembadaccessoires waarmee je zelf het zwemwater en zwembad schoonmaakt. Zoals schepnetten (om blaadjes en insecten weg te scheppen), zwembadborstels (om algen of bodemvuil los te schrobben), zwembadreinigers en zelfs zwembadstofzuigers. Met een zwembadreiniger of -stofzuiger verwijder je fijn en grof vuil. Zo is er de Interline vacuum cleaner. Een draadloze onderwaterstofzuiger waarmee je zand en vuil makkelijk van de bodem en wanden haalt. Ga je voor het ultiem gebruiksgemak? De Interline Dirt Devil is een intelligente robotstofzuiger die de bodem én wanden borstelt en je binnen 3 uur een sprankelend schoon zwembad geeft.

Zwembad repareren

Je hoopt dat het niet gebeurt. Maar raakt je zwembad lek, dan kun je bij Welkoop zwembadaccessoires kopen die je helpen het lek te dichten. Bijvoorbeeld zelfklevend reparatiefolie van Interline of de reparatievellen van Intex.

Tip! Plaats je zwembad, voordat je het opzet, op een ondertapijt. Een ondertapijt beschermt je zwembad tegen beschadigingen en schimmelvorming.

Spetteren en drijven

Je zwembad staat er tiptop bij. Tijd om er met z’n allen van te genieten! Lekker spetteren? Met een volleybal- en waterpoloset betrek je alle zwemmers bij een potje watersport. Breng je de tijd liever drijvend door? Kijk eens naar onze luchtbedden. We hebben comfortabele luchtbedden waarop je in de zwoele zomer heerlijk kunt wegsoezen. Maar ook zijn er vrolijke exemplaren. Wat dacht je van een opblaasbaar ijsje?