Zwembad onderhoud

Niks is lekkerder dan op een warme zomerdag een duik nemen in je eigen zwembad. Daar fris je helemaal van op. De kinderen hebben uren speelplezier en blijven lekker actief. Zo’n mooi zwembad houd je graag zo lang mogelijk fris en schoon. Vies water en groene aanslag maken het niet alleen minder aantrekkelijk om in te zwemmen, maar kunnen ook een risico zijn voor de gezondheid van de zwemmers. Met het zwembad onderhoud materiaal van welkoop zorg je ervoor dat je zwembad en zwembadwater altijd in optimale conditie zijn.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zwembad onderhoudsproducten kopen

Bij Welkoop vind je alle producten om je zwembad schoon en fris te houden. Zoals zwembad schoonmaakproducten, zwembad onderhoudsaccessoires, zwembadreinigers en meer. We bespreken graag de mogelijkheden die jij hebt voor het onderhoud aan je zwembad.

Starterspakket - alles om je zwembad schoon te houden

Is jouw zwembad gloednieuw en heb je nog geen onderhoudsproducten in je bezit? Dan kun je eens kijken naar een starterspakket. Zo heb je in een keer alles wat je nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het handige accessoire pakket van Interline.

Chloor

Houd je zwembadwater vrij van bacteriën en algen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een chloordrijver gebruiken die je vult met chloortabletten. Zo zorg je ervoor dat het chloor gelijkmatig door je zwembad wordt verspreidt. Ook kun je het water van je zwembad ph neutraal houden met ph-verhogende of ph verlagende poeders.

Zwembad aanslag verwijderen. Weg met gladde bodems!

Om de bodem en wanden van je zwembad schoon te maken, hoef je hem gelukkig niet eerst helemaal te legen. Welkoop heeft verschillende producten waarmee je gemakkelijk je zwembad schoonmaakt. Bijvoorbeeld deze handige zwembad scrubspons van Interline. Hiermee maak je zelfs zonder schoonmaakmiddelen de waterlijn van je zwembad schoon. Voor de bodem van het zwembad kun je bijvoorbeeld deze automatische zwembadreiniger gebruiken.

Zwembadwater teststrips

Er zijn verschillende producten die je kunnen helpen om je zwembad schoon en veilig te houden. Onze teststrips en scanners bijvoorbeeld. Daarmee weet je zeker dat je zwembad altijd optimaal schoon is en dat het water veilig is. Deze Interline zwembad teststrip laat je direct de kwaliteit van je zwembadwater zien. Dan hoef je niet op de gok nog wat extra chloor te gebruiken als dit niet nodig is.

Zwembad pomp

Wil je nog makkelijker zorgen dat je zwembad altijd schoon is? Denk dan eens na over het kopen van een zwembadpomp. Dit is vooral voor grote zwembaden echt een must. Hiermee bespaar je niet alleen water, je voorkomt ook bacteriën en schimmels. En dit alles zonder schoonmaakmiddelen. Je zwembad goed verzorgen? Je vindt er alles over op onze pagina over zwembadonderhoud.