Visvoer

Elke vis heeft voeding nodig. Maar, niet elke vis eet dezelfde vissenvoeding. Sommige vissen zwemmen naar boven voor drijvend voer, andere vissen gaan juist op de bodem op zoek naar zinkend voer. Hoe jouw vissen ook eten; je kunt verschillende soorten vissenvoer bij Welkoop bestellen – voor elke vis wat wils. Zo vind je in onze winkel ook speciale vissenvoeding voor bijvoorbeeld een steur, goudvis of guppy. Want het belangrijkste is dat je vis de voor hem juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Vissenvoer voor: Aquarium | Vijver

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Welk vissenvoer kopen?

Welk vissenvoer je gaat kopen, hangt af van welke vissen je waar houdt; is dat in een vijver of aquarium? En zijn het koudwater vissen of tropische vissen? Eten ze aan het wateroppervlak of van de bodem? Aan de hand hiervan kun je het juiste vissenvoer kopen.

Vissenvoeding vind je online gemakkelijk door te filteren. Bijvoorbeeld op:

  • vissensoort: koudwater of tropisch;
  • product: aquariumvissenvoer, vijvervissenvoer, reptielvoeding of kreeftenvoer;
  • soort: vlokken, korrels, sticks, pellets (brokjes compleetvoer) of tabletten.

Aquariumvisvoer 

Voor alle vissen in je aquarium kun je het juiste visvoer bestellen bij Welkoop. Of je nu goudvissen, guppy’s, schuwe vissen, kreeftachtigen of siervissen houdt; kies voeding die bij hun eetgewoonte past.

Zo hebben we van het merk Tetra voor de Japanse goudvisvarianten (sluierstaarten, oranda, leeuwenkopjes, ryukin, telescoopogen et cetera) mini-sticks. Deze sticks hebben een snelle doorweektijd en zakken dus naar de bodem. Voor kleine siervissen zoals bijvoorbeeld karperzalmen en barbelen vind je in ons assortiment langzaam zinkend granulaat: TetraMin Granules. En voor schuwe vissen, bodembewonende vissen en kreeftachtigen is er visvoer in korrels, flakes en tabletten. Ook dit voer zinkt naar de bodem. Zoek je speciaal voor garnalen en kreeften de juiste voeding, kijk dan naar het kreeftenvoer.

Leven er meerdere vissen in verschillende waterlagen, dan kun je ook gaan voor aquariumvisvoer met verschillende zink- en drijfeigenschappen: dit is gemixt of verpakt in aparte vakjes.

Vijvervisvoer

Vissenvoeding voor in de vijver hebben we van de merken Tetra, Velda en ons eigen Welkoop-merk. Omdat een vijver heel wat groter is dan een aquarium en je er waarschijnlijk meerdere of grotere vissen in hebt zwemmen, zijn ook de verpakkingen van het vijvervisvoer groter. Zo koop je van ons Welkoop-merk emmertjes met een inhoud van 2,5 liter of 5 liter. Bijvoorbeeld de Welkoop Vijverkorrels Premium: volledig visvoer (drijvende korrels) voor alle soorten vijvervissen, zoals goudvissen, goudwinden en karperachtigen. 

Reptielvoer

Ook voor waterschildpadden vind je bij Welkoop reptielvoeding: zowel compleetvoer als bijvoeding. En speciaal voor jonge waterschildpadden zijn er de drijvende, kleine voedersticks. Deze sticks zijn makkelijk te eten en bevatten alle voedingsstoffen voor een gezonde groei van jouw babyschildpadjes.

Alles voor je vissen bij Welkoop

Bij Welkoop koop je alles voor je vissen. Naast vijver- en aquariumvisvoer hebben we ook producten voor de waterverzorging, aquariatoebehoren en decoratie. Niet zeker waar je voor moet kiezen? We adviseren je graag in de Welkoop-winkel.