Agrifirm logo

Agrifirm

Wie op zoek is naar goede en betaalbare meststoffen, zit goed bij Agrifirm. Deze Nederlandse coöperatie van agrarische bedrijven zorgt – dankzij het samenwerken met heel veel boeren – voor maximaal inkoopvoordeel op mest en andere middelen voor het boerenbedrijf. Slim om daar ook van te profiteren! Daarom vind je bij Welkoop de meststoffen van Agrifirm.

Agrifirm: meer dan 10.000 Nederlandse boerenbedrijven samen

Agrifirm bestaat al 120 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste coöperatie van boerenbedrijven in Nederland: meer dan 10.000 telers en veehouders zijn erbij aangesloten. Het is de missie van Agrifirm om te zorgen voor een succesvolle agrarische sector en gezonde toekomst voor ons allemaal. Dat doet Agrifirm door mest, diervoeders en zaden zo in te kopen dat er een zo voordelig mogelijke prijs wordt gerealiseerd. Het geld dat wordt bespaard, gebruikt de coöperatie om te investeren in innovatieve en praktische oplossingen voor boerenbedrijven. Dit alles moet leiden tot het duurzaam telen van groente, fruit en andere gewassen en het duurzaam houden van dieren. Op deze manier wil de coöperatie zorgen voor een gezonde voedselketen voor de toekomstige generaties.

Meststoffen volgens Agrifirm

De meststoffen van Agrifirm zijn van uitmuntende kwaliteit en zorgen dus ook voor een kwalitatieve en hoge opbrengst. Bovendien zorgt Agrifirm ervoor dat de mest altijd de volgende voordelen heeft:

  • Makkelijk en snel te gebruiken
  • Eenvoudig gelijkmatig uit te strooien
  • Optimale verdeling van de werkende stoffen
  • Geen stoffen die niet nodig zijn
  • Kostenbesparend

Door de innovatieve korrel mest je alleen wat er nodig is om jouw weide, fruitbomen, maïs of gazon goed te laten groeien. Dat is niet alleen efficiënt voor jou, maar ook beter voor de bodemgezondheid. Want er zitten nooit onnodige stoffen in de mest die de grond te rijk, te zuur of op een andere manier ongezond maken.

Een mooi voorbeeld is de Agrifirm mest voor de paardenweides. Die is gemaakt op basis van mineralen en er is selenium aan toegevoegd. Deze toevoeging draagt niet alleen bij aan de gezondheid van paarden, maar ook aan hun vruchtbaarheid. Perfect voor fokkerijen. Het toegevoegde natrium in dit gezonmest zorgt voor lekker gras dat de paarden graag eten.

Kunstmest van Agrifirm 

Ook de kunstmeststoffen van Agrifirm moeten makkelijk, snel, efficiënt en voordelig werken. Dus, heb je kunstmest nodig? Het maakt niet uit wat je teelt of voor plannen hebt met je tuin, met de kunstmest van Agrifirm heb je altijd het beste en voordeligste product dat past bij de tijd van het jaar.