Apollo logo

Apollo

Of je nu niks doet óf druk in de weer bent in huis, in de tuin of op je werk – Apollo heeft de juiste basics: sokken. Apollo is een merk dat sokken maakt, van hoge kwaliteit en ook nog eens gunstig geprijsd. Bij Welkoop hebben we van Apollo verschillende sokken. Zo vind je in onze webshop en Welkoop-winkels sokken voor elke dag én speciale sokken. Zoals thermosokken die je voeten extra warm houden. Of werksokken die extra stevig zijn en dus ideaal zijn om te dragen in schoenen met een stalen neus.

Apollo sokken

Apollo maakt sokken om in te lopen en werken, om in te zitten en slapen – sokken voor elke dag dus. Naast knusse huissokken maakt Apollo bijvoorbeeld ook functionele werksokken. Oftewel, zoals het merk zelf zegt: ‘Your everyday basics’. 

Apollo is een Nederlands merk dat sokken in Nederland en daarbuiten verkoopt. De stylisten van dit merk volgen de laatste ontwikkelingen en gebruiken steeds weer nieuwe materialen in hun collectie sokken. Zoals bamboe en gerecycled katoen. Alles met het oog op comfort en duurzaamheid. En niet te vergeten eigentijdse designs, want het merk is ervan overtuigd dat iedereen op zoek is naar mooie en comfortabele producten! 

Apollo sokken

Bij Welkoop vind je van Apollo deze sokken:

  • Casual sokken
  • Werksokken
  • Thermosokken

Casual sokken

Casual sokken zijn sokken die je elke dag kunt dragen.

Of je nu je wandelschoenen of outdoorlaarzen aantrekt voor een herfstwandeling, of je tuinklompen of regenlaarzen om te tuinieren.

Wat je ook doet, de casual sokken van Apollo zitten comfortabel om je voeten.

Ze zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester en hebben een verstevigde hiel en teen, wat maakt dat de sokken sterk zijn.

Casual sokken en werksokken van Apollo
Werksokken van Apollo

Werksokken

Werken kan in alle sokken – maar als je elke dag werkschoenen met een stalen neus draagt, dan mag de sok wel wat steviger zijn.

Om deze reden vind je bij Welkoop veel werksokken, waaronder die van Apollo.

De Apollo werksokken zijn zeer sterk en slijtvast. Deze sokken zijn gemaakt van een combinatie van katoen, polyester en elastaan.

Bij de tenen en hielen zijn de sokken verstevigd, zodat ze niet snel stuk gaan. En ook mooi: de sokken komen in een vijf-pack. Je kunt dus elke dag schone sokken dragen naar je werk!