Grisport logo

Supreme

Als er één ding is waar knaagdieren dol op zijn, dan is dat natuurlijk knagen. Maar dat wil niet zeggen dat jouw fret, konijn of cavia álles graag lust; onze harige vriendjes kunnen behoorlijk kieskeurig zijn. Om deze reden maakt Supreme complete, evenwichtige voeding. Voor alle knagers! Bij Welkoop vind je daarom allerlei soorten voer: van Supreme konijnenvoer tot cavia-, fretten- en rattenvoer.

Supreme: experts in small pets

Bij Supreme houden ze van kleine huisdieren – knagers! Om deze reden maken ze voer dat het welzijn van deze dieren bevordert. Dat doen ze al twintig jaar; het bedrijf was het eerste dat specialistisch voer voor konijnen op de markt bracht in Europa! Het ontwikkelen van voeding gaat in overleg met dierenartsen en voedingsexperts. Omdat elk knaagdier zijn eigen voedingsbehoefte heeft, heeft Supreme complete voeding voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten. Naast droogvoer, produceert het merk ook snacks, sticks en bodembedekking.

Handig is dat op de verpakking in een tabel staat wat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is. Je leest hier precies in terug hoeveel voer jouw knager nodig heeft. Er staat ook +hooi en +water bij. Je kleine huisdier moet namelijk ook onbeperkt hooi en water krijgen, naast het droogvoeding dat je in een voerbakje geeft. Meer weten hierover? Lees ons advies over konijnenvoer en knaagdiervoer.

Bij Welkoop hebben we van Supreme:

  • Voeding (voor knaagdieren zoals cavia’s, konijnen, fretten en ratten)
  • Bodembedekking
Supreme voeding

Supreme voeding voor knaagdieren

Supreme heeft verschillende voedingslijnen voor knaagdieren. Tiny Friends Farm bijvoorbeeld, en de ‘premium’ voedingslijn Science Selective.

Tiny Friends Farm

Een van de voedingslijnen van Supreme is Tiny Friends Farm, ook wel bekend als Supreme Original. Het konijnenvoer binnen deze voedingslijn, Russel Rabbit, is het voer waar het voor Supreme allemaal mee begon! Tiny Friends Farm is uitgebalanceerde voeding. Maar, na het eten moet het bakje van je knager wel helemaal leeg zijn, voordat je nieuw voer geeft. Is dit meestal niet het geval, overweeg dan om over te stappen naar Supreme Science Selective.

Supreme Science Selective

Laat je knaagdier vaak de brokjes liggen die hij niet zo smakelijk vindt? Dit is selectief eten, iets wat veel knagers doen. Ze eten dan alleen dát wat ze lekker vinden. Het is niet alleen verspilling van het voer, maar ook niet goed voor de gezondheid van je huisdier. Jouw harige vriendje mist door dit eetpatroon namelijk essentiële voedingsstoffen!

  • Met de voedingslijn Supreme Science Selective gaat het merk selectief eten tegen: alle voedzame ingrediënten hebben ze samengebracht in één smakelijk brokje. Elk brokje bevat dus 100% van de voedingsstoffen die je knager nodig heeft.
  • Science Selective is verkrijgbaar voor verschillende knagers. Zo vind je bij Welkoop Supreme Selective voor je cavia, konijn, fret en rat.
Familieuitje met Grisport werkschoenen en laarzen
Supreme bodemdekking

Supreme bodembedekking

Een goede bodembedekking in het hok van je knager is belangrijk. Niet alleen absorbeert de bodem en is het dus hygiënisch, ook houdt de bedekking je huisdier in de winter warm. Het is belangrijk om elke week het hok te verschonen. Is de bodembedekking niet schoon en fris, dan kan het ‘s zomers vliegen aantrekken. In de winter kan het juist vochtig en beschimmeld raken.

Om er zeker van te zijn dat de bodembedekking stofvrij en veilig is voor jouw knaagdier, doorloopt Supreme bodembedekking in de fabriek een aantal stappen. Ze controleren op metaal en schudden het om eventuele stenen en stof te verwijderen.