VITALstyle

Voor in jouw paardenapotheek vind je bij Welkoop de producten van VITALstyle. Dit merk maakt gezondheidsproducten en supplementen waarmee je je paard kunt verzorgen. En naast voor paarden, heeft het merk ook producten voor andere dieren, zoals honden en katten.

VITALstyle: kracht uit de natuur

VITALstyle is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1965 bestaat. Het bedrijf ontwikkelt honden- en kattenvoer en gezondheidsproducten voor paarden. Het is hun missie om alle dieren te voeden en verzorgen met de kracht uit de natuur. Daarom zijn alle producten gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. VITALstyle gelooft namelijk dat de natuur alles in zich heeft om honden en katten sterk en blij te maken, en paarden krachtig en in balans.

VITALstyle

Dieren verzorgen met VITALstyle

Bij Welkoop vind je veel van de producten die VITALstyle maakt voor paarden, zoals supplementen en diergeneesmiddelen. Allemaal zijn ze erop gericht om je paard in balans te houden of de balans te herstellen. Bijvoorbeeld om de huid, hoeven of wonden te verzorgen. Of je dier te verzorgen als die problemen heeft met de darmen, of pijnlijke spieren of gewrichten heeft, of minder energie.

Voeding
Omdat de gezondheid te ondersteunen van paarden die in de paddock of weide lopen, heeft VITALstyle Oerbalans: een mix van kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Oerbalans is hiermee een goede aanvulling op het dagelijkse rantsoen.

Is je dier ziek, dan is het belangrijk dat hij wel eetlust houdt, want dat bevordert het herstel. VITALstyle Immulon helpt hierbij: dit homeopathische diergeneesmiddel versterkt het immuunsysteem. VITALstyle Immulon is een energiebooster, het activeert het maagdarmstelsel en wekt de eetlust op. Je kunt het gebruiken bij allerlei diersoorten, dus naast paarden ook bij honden en katten.

Spieren en gewrichten
Om de spieren te ondersteunen bij inspanning, ze beter te laten herstellen of te koelen of warmen, heeft VITALstyle verschillende supplementen en gels. Voor paarden is er bijvoorbeeld Spierkracht: je paard krijgt dankzij deze cocktail van voedingsstoffen extra uithoudingsvermogen en wordt krachtig, sterk en fit.

Darmen
Een goede darmflora is volgens VITALstyle de basis van een gezond paard. Heeft je paard een gevoelige darmflora? Dunne mest? Een dieetvoeder die kan helpen is bijvoorbeeld VITALstyle Darmbalans. Hiermee geef je een combinatie van kruiden en pre- en probiotica aan je paard, wat bijdraagt aan een gezonde darmfunctie. Zo geeft Darmbalans je paard volgens VITALstyle deze voordelen:


  • Stimuleert de eetlust
  • Activeert het metabolisme
  • Werkt krampstillend
  • Beschermt de maag- en darmwand
  • Activeert de functie van lever en nieren

Wat volgens VITALstyle ook niet in jouw eigen paardenapotheek mag ontbreken is het diergeneesmiddel Colosan. VITALstyle Colosan helpt je paard als dat last heeft van verstopping, gasophoping of kolieken in het maagdarmkanaal. Het bevat natuurlijke, werkzame stoffen die de hele spijsvertering beïnvloeden.