Hydrowear logo

Hydrowear

Of je nu tuiniert, wandelt, werkt of fietst – door een beetje regen en wind laat je je niet tegenhouden. Tenminste, niet als je goed voorbereid bent, bijvoorbeeld met de waterdichte werkkleding van Hydrowear. Dit merk ontwerpt, ontwikkelt en maakt comfortabele werkkleding met nuttige details. Bij Welkoop koop je daarom onder andere van Hydrowear een kwalitatief regenpak. Dankzij de hoge waterdichtheid en gelaste naden is het ideaal om te dragen tijdens werk of vrije tijd!

Hydrowear

Hydrowear is een Nederlands bedrijf dat ‘protective clothing’ maakt. Een breed begrip – en de kledingcollectie van dit merk is dan ook enorm. Naast regenkleding maakt het bedrijf ook signalisatiekleding en beschermkleding voor gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld voor wanneer er wordt gelast. Hydrowear levert onder meer aan grote bouw- en luchthavenbedrijven. De kleding laat het merk maken in China, India en Kroatië. Vervolgens wordt het vanuit hun centrale magazijn in Emmen gedistribueerd naar bedrijven en winkels – zoals Welkoop!  

Bij Welkoop koop je van Hydrowear waterdichte werkkleding en accessoires zoals kniebeschermers voor in je werkbroek.

Hydrowear regenpak

Hydrowear regenpak

Wil je droog en warm blijven? Een regenjas of regenbroek van Hydrowear is dan onmisbaar.

Je kunt ze bij Welkoop los kopen, wat handig is omdat je de jas en de broek in de juiste - eventueel verschillende - maat kunt aanschaffen.

Maar natuurlijk kun je ze ook goed combineren, wat als voordeel heeft dat je tijdens een buitenactiviteit of je werk een compleet regenpak draagt en dus van top tot teen droog blijft. 

hydrowear kleding
Hydrowear kniebeschermers

Deze waterdichte werkkleding beschikt over EN 343. Dit is een Europese norm voor bescherming tegen regen, wind en kou. Bij neerslag (regen, sneeuw), mist en vochtigheid op je werk houdt het regenpak je droog en dus warm. 

Tip! De Hydrowear werkregenjas is niet gevoerd – het is een zogenaamde hardshell; een jas die water tegenhoudt maar van zichzelf geen warmte biedt.

Werk je in koude temperaturen, draag dan onder deze jas een warme laag. Bijvoorbeeld een werktrui van fleece. De combinatie tussen deze twee lagen stof maken dat een hardshell jas isoleert en je het dus warm hebt.

Kniebeschermers voor werkbroek

Werk je als stratenmaker of heb je een ander beroep waarbij je veel op je knieën werkt, dan is kniebescherming een must. Hydrowear heeft kniebeschermers voor de werkbroek. Ze zijn flexibel en op maat af te snijden, waardoor ze perfect passen in de versterkte kniezakken van je werkbroek of werkoverall.