Adventure Line

Adventure Line is het eigen kledingmerk van Welkoop, speciaal voor iedereen die graag actief buiten bezig is. Want bij het werken in de (moes)tuin, de dieren verzorgen of wandelen of fietsen kun je wel een goede outfit gebruiken. Een beetje wind of regen houdt ons niet binnen!

Adventure Line van Welkoop

Dé winkel met verstand van tuin en dier, dat is natuurlijk Welkoop. Maar waar we bij Welkoop ook verstand van hebben, is kleding: van werkkleding tot vrijetijdskleding. En dan kan ons eigen kledingmerk natuurlijk niet ontbreken!

Adventure Line is het kledingmerk van Welkoop. Deze kleding is functioneel en voor alle weersomstandigheden. De collectie voor dames en heren wisselt alsmaar: twee keer per jaar – in het voorjaar en het najaar – verschijnt er nieuw ontworpen, comfortabele buitenkleding.

Ontworpen op functionaliteit

Bij Welkoop houden we van functioneel. Wat je ook gebruikt – of het nu gaat om tuingereedschap of dierverzorging – een product moet ontwikkeld zijn om iets zo goed mogelijk te doen. Bij kleding is dit niet anders. Iets wat je aantrekt om erop uit te gaan, moet fijne zakken bevatten voor de spullen die je bij je draagt. Iets wat je aantrekt om in te werken, moet lekker met je meebewegen. Iets wat je aantrekt om je droog te houden, moet waterdicht zijn.

Adventure Line is ontworpen op functionaliteit. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de collectie houden we bijvoorbeeld rekening met typisch Nederlandse weersomstandigheden: dat wisselvallige weer met regen of wind. Daarom zijn veel jassen winddicht, waterafstotend én ademend. Er zitten meestal ook enkele waterdichte jassen in de collectie. Omdat de naden van deze jassen getapet zijn, weet je dat de regen ook echt buiten blijft. Maar ook aan zaken als een windvanger of verschillende afsluitbare zakken – aan de binnen- en buitenzijde – merk je dat er goed is nagedacht over het ontwerp.

Adventure Line bovenkleding

De bovenkleding van Adventure Line varieert van waterdichte jassen naar fleeces en softshells, van bodywarmers naar truien en shirts. Alle kleding is ontworpen om te dragen als je actief (buiten) bezig bent. De Adventure Line vesten en truien bijvoorbeeld zijn warm en comfortabel. Zo koop je van Adventure Line een vest dat niet alleen dik gebreid is, maar ook is voorzien van een binnenvoering. Die voering zie je dan wel niet vanbuiten, maar houdt je wel degelijk warm! Samen met de verstelbare capuchon en steekzakken is zo’n vest ideaal om te dragen als toplaag wanneer je in de tuin gaat werken en de buitentemperatuur fris is, maar nog niet zo koud dat je een jas moet aantrekken.

De bovenkleding is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo koop je Adventure Line tot aan 2XL en 3XL in truien, vesten en meer.

Advies van Welkoop over kleding

Bij Welkoop verkopen we werk-, wandel- en vrijetijdskleding van verschillende merken. Voor de lente en zomer ademende kleding, voor de herfst en winter isolerende kleding. En natuurlijk regenkleding, want het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Wil je meer weten over onze merken, de verschillende soorten materialen, termen en het laagjessysteem? Lees ons advies over vrijetijdskleding of werkkleding.