Adventure Line

Adventure line is het eigen kledingmerk van Welkoop. De collectie bestaat uit bovenkleding voor alle weersomstandigheden: jassen, fleeces, softshells, bodywarmers en shirts. Functionele kleding in actuele kleuren en eigentijdse modellen. 

De collecties van Adventure Line:

Twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar, brengt Adventure line een nieuwe collectie uit in actuele kleuren. Comfortabele buitenkleding met een smaakvolle uitstraling voor dames en heren. Ideaal als je graag fietst, wandelt of in de tuin werkt.

 

De nummer 1 in functionaliteit:

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de collectie houdt Adventure line rekening met typisch Nederlandse weersomstandigheden. Functionaliteit is daarbij erg belangrijk.

Zo is zijn veel jassen winddicht, waterafstotend én ademend. Er zitten meestal ook enkele waterdichte jassen in de collectie. Omdat de naden van deze jassen getapet zijn, weet je dat de regen ook echt buiten blijft. Maar ook aan zaken als een windvanger of verschillende afsluitbare zakken - aan de binnen- en buitenzijde - merk je dat goed is nagedacht over de ontwerpen.

De Adventure Line collectie dames en heren jassen:

De Adventure Line collectie dames en heren truien en vesten:

De Adventure Line collectie dames en heren softshell's: