hg doet wat het belooft.

HG: dé specialist voor reiniging, onderhoud en herstel in en rondom het huis en de tuin.

De letters HG vinden hun oorsprong in de naam van een Zweedse ondernemer, Hågan Gip. Hij liet begin zestiger jaren van de vorige eeuw namelijk een aantal reinigingsmiddelen van zeer hoge kwaliteit ontwikkelen door de universiteit van Stockholm. Deze recepturen vormden het startpunt van het huidige HG assortiment. Tegenwoordig worden alle HG onstoppers en schoonmaakmiddelen in Nederland geproduceerd en is het merk uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud in en rondom het huis en de tuin. Het assortiment bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel die doen wat het etiket belooft. Het HG assortiment bestaat uit verschillende categorieën, van effectieve ontstoppers tot producten voor het grondig reinigen van de badkamer of keuken, en onderhouds- en beschermingsmiddelen voor onder andere natuursteen, zoals een marmeren vloer. Al deze categorieën worden hieronder beschreven.

HG ontstoppers: effectief ontstoppen

Voor het effectief ontstoppen van de afvoer of het verwijderen van afvoerstank zijn diverse HG ontstoppers op de markt gebracht. Bijvoorbeeld de HG gootsteenontstopper voor het ontstoppen van een verstopte gootsteen als gevolg van etensresten, vet en olie. Is het doucheputje verstopt? Dan kies je voor HG haarontstopper, een gebruiksklare ontstopper versterkt met kaliumhydroxide. En mocht de verstopping toch hardnekkiger zijn dan verwacht, dan kun je kiezen voor de HG duo ontstopper, met unieke “niet goed, geld terug garantie”

HG ontstopper

HG nare geurtjes

Urinegeur van bijvoorbeeld huisdieren is ook na schoonmaken nog erg hardnekkig. Gelukkig is er HG nare geurtjes, speciaal ontwikkeld om dit effectief te verwijderen. Ook andere stankbronnen kunnen soms erg hardnekkig zijn. Denk bijvoorbeeld aan uitwerpselen of braaksel. HG alle nare geurtjes weg maskeert niet, maar neemt de stankbron definitief weg. En als het matras een opfrisbeurt nodig heeft, dan gebruik je HG matras opfrisser. Voor het voorkomen van een stinkende vuilnisbak of afvalemmer is er HG tegen stinkende vuilnisbakken. Dit product absorbeert namelijk de stank en zorgt zo voor een frisse geur.

HG ontkalkers & reinigers: onderhoud kostbare apparatuur

Of het nu gaat om de vaatwasser, wasmachine of volautomatische koffiemachine, je kostbare apparaten wil je natuurlijk goed onderhouden. Gelukkig heeft HG hiervoor een breed assortiment producten beschikbaar. Van HG ontkalker, tot keukenreiniger of verwijderaar van stank uit wasmachine of vaatwasser.

Autoreiniging

Als je zelf de auto wast, doe het dan wel goed! HG wax shampoo is een ultramoderne autoreiniger met speciale wax componenten voor een prachtige glans en goed bescherming. 1 liter is goed voor maar liefst 50 tot 60 wasbeurten. Maar vergeet dan zeker de velgen niet! Ook hiervoor kun je het beste HG kiezen, want de HG velgenreiniger verwijdert veilig en zonder problemen hardnekkige remvloeistof, vuil, vet en smeer van o.a. lichtmetalen velgen. Vastgekoekte en uitgedroogde insecten op de auto verwijder je het beste (en uiterst veilig!) met HG insectenverwijderaar.

HG Car wax Shampoo - Olie & was - 950 ml

HG

HG Car wax Shampoo - Olie & was - 950 ml

7.95
HG Velgenreiniger - Reinigingsmiddel - 500 ml

HG

HG Velgenreiniger - Reinigingsmiddel - 500 ml

10.50

Insecten- en ongediertebestrijding met HG

Niemand vindt insecten prettig en van de overlast die hierdoor veroorzaakt wordt, wil je dan ook zo snel mogelijk verlost worden. Gelukkig is de HGX vliegenvanger, dankzij de speciale kleefband een uiterst effectieve manier om zonder enige moeite vliegen in huis te vangen. En mocht je last hebben van muizen, dan is de HG muizenval dé oplossing. Heb je last van andere insecten? Probeer dan HG tegen fruitvliegjes, mieren (zowel binnen- als buitenshuis), vlooien of houtworm.

HG Interieurreiniging

Ook voor een interieurreiniger kom je bij HG uit. Met de HG interieurreiniger is het reinigen en onderhouden van het interieur in goede handen. HG glas & spiegelspray verwijdert bijvoorbeeld doeltreffend en snel vet en vuil op glas en spiegels. Daarna droogt de spray weer streeploos op. Voor het streeploos reinigen van ramen is er HG glazenwasser, een super geconcentreerd product voor het intensief reinigen en ontvetten van ramen, zonder dat het ammonia en spiritus bevat. Dit product wordt ook gebruikt door professionele glazenwassers. En als de (pot)kachel na verloop van tijd dof en mat is geworden door het stoken en zonlicht, zorgt HG kachelzwart eenvoudig en snel weer voor een mooie diepzwarte glans. En de kachelruitjes schoonmaken? HG kachelruitjes reiniger verwijdert alle hardnekkige vervuilingen in een handomdraai. Denk hierbij aan het roet, vet en teer op ruiten van kachels en haarden.

Een schone keuken met HG

Voor het schoonmaken van oppervlakken en apparaten in de keuken biedt HG verschillende producten waarmee eenvoudig, grondig en bovenal veilig gereinigd kan worden. Bijvoorbeeld de HG kookplaat intensief reiniger; een krachtige reiniger voor keramische en inductie kookplaten. Maar ook voor het schoonmaken van de frituurpan, het gasfornuis, de oven, magnetron, afzuigkap, koelkast of natuurstenen aanrechtblad heeft het merk een geschikt reinigingsproduct. Kortom: alles in de keuken reinig je effectief én snel, zonder het oppervlak aan te tasten, met de producten van HG. 

HG - Ontstoppingsmiddel - 1 L

HG

HG - Ontstoppingsmiddel - 1 L

8.95
HG RVS Snelglans - Glansmiddel - 125 ml

HG

HG RVS Snelglans - Glansmiddel - 125 ml

8.59

HG hulp bij klussen

HG maakt het klussen in huis een stuk eenvoudiger. Zo verwijder je met HG olievlekkenreiniger effectief olie, vet en smeer van bijvoorbeeld beton, cement en grindtegels. Met HG behangverwijderaar los je behanglijm op, waardoor het behang snel (en in hele banen!) verwijderd kan worden. Maar zelfs roest is met HG roestoplosser snel verwijderd en dat zonder te schuren! En heb je geen zin om stucwerk of sierpleister te verven? Maak het dan stralend schoon met behulp van HG sierpleisterreiniger. Ook schuren is niet meer nodig, dankzij HG verven zonder schuren.

Vloeronderhoud

HG is dé vloerenspecialist! Of het nu gaat om tegels, natuursteen of gelakt parket, HG heeft de juiste producten voor het verwijderen van cementsluier, voor reiniging, voor bescherming tegen krassen en tegen slijtage. Zo is er bijvoorbeeld de HG tegelreiniger, waarmee je binnen een handomdraai jouw tegelvloer streeploos laat stralen. Maar ook voor andere soorten vloeren, zoals laminaat, hout (voorzien van olie of was), kunststof of tapijt vind je een reinigingsmiddel in het uitgebreide assortiment. 

Tegelreiniging

HG textielreiniging

Daar waar een gewoon wasmiddel tekort schiet, biedt HG uitkomst! En gelukkig maar, want niets is zo vervelend als een vlek die is blijven zitten na het wassen of wasgoed dat niet frisruikend uit de trommel komt. HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding zorgt er voor dat zweetgeur makkelijk en snel uit (sport)kleding (maar ook handdoeken!) verdwijnt. Voor het effectief verwijderen van vlekken is er onder andere de HG vlekken & plekken voorbehandeling spray extra sterk, maar hiervoor kan ook HG oxi vlekken wonder worden gebruikt als wasmiddeltoevoeging, voorwasmiddel of direct-op-de-vlek vlekkenmiddel. Voor witte kleding kies je HG witter dan wit en voor het waterdicht maken van textiel één van de HG waterdicht producten.

HG schimmel & ontkalker voor badkamer en toilet

Waar water is, daar is kalk! En die kalkaanslag wil je natuurlijk eenvoudig, maar wel veilig, verwijderen. Dan kies je voor een HG ontkalker, zoals HG kalkweg schuimspray of, als de kalkaanslag net iets hardnekkiger is, voor de HG kalkweg schuimspray 3x sterker of de HG professionele kalkaanslag verwijderaar. Ook in de toiletpot vormt zich kalkaanslag. De HG super kracht toiletreiniger verwijdert daarom niet alleen effectief probleemvervuiling, maar ook kalkaanslag en urinesteen. Daarnaast zijn er in het HG assortiment verschillende handige badkamerreinigers in sprayvorm, voor het dagelijks hygiënisch reinigen van zowel de gehele toiletruimte of badkamer. Waar water is, kan ook schimmel ontstaan. De HG schimmelreinigers zijn zelfwerkend, waardoor de schimmel al na 30 minuten is verdwenen zonder lastig geschrob of geboen.

HG SCHIMMEL & WEER - Reinigingsmiddel - 500 ml

HG

HG SCHIMMEL & WEER - Reinigingsmiddel - 500 ml

9.59
HG Schuimspray - Kalkweg - 500 ml

HG

HG Schuimspray - Kalkweg - 500 ml

5.25
HG Profesionele Kalkaanslag Verwijderaar - Verwijderingsmiddel - 500 ml

HG

HG Profesionele Kalkaanslag Verwijderaar - Verwijderingsmiddel - 500 ml

7.95
HG Toilet  - Spray - 500 ml

HG

HG Toilet - Spray - 500 ml

4.50

HG meubeline en meubelolie voor houten meubels

Ook voor het reinigen, voeden en beschermen van alle soorten houten meubels ben je bij HG aan het goede adres. Antieke meubels krijgen dankzij de HG antiekwassen een natuurlijke voeding, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Met de HG verzorgende meubeloliën blijven meubels van eiken, mahonie of kersen in goede conditie, of ze nu gelakt zijn of ongelakt! En mocht er een kras of uitgebeten vochtplek in het hout zitten, dan is er HG meubeline, Hiermee wordt de natuurlijke kleur en glans van het hout hersteld, waardoor zo’n kras of vochtplek wordt gecamoufleerd.

HG leeronderhoud

Leer is een natuurproduct, waardoor het kan uitdrogen als het niet goed wordt onderhouden. Daarnaast heeft leer kleine poriën, waar vet en vuil in kan gaan zitten. Het HG assortiment voor leer bestaat onder andere uit een handige leerspray, voor het snel reinigen en onderhouden, de HG 4-in-1 voor leer waarmee het leer wordt beschermd, gevoed en gereinigd en de HG dieptereiniger voor leer voor het veilig reinigen van leer tot diep in de poriën.

HG tuin & terras

HG is dé specialist voor reiniging en onderhoud in en rondom het huis! Dus ook voor de tuin zijn er diverse HG producten waarmee terrastegels en tuinmeubels snel en effectief kunnen worden gereinigd. Tuintegels schoonmaken doe je effectief met de HG terrastegelreinigers en –vernieuwers. Groene aanslag verdwijnt met de HG groene aanslagreinigers. De tuinmeubels blijven in goede staat met de producten voor onderhoud van hardhouten tuinmeubels. En is de barbecue vet en vuil? Kies dan voor de HG barbecuereiniger, deze verwijdert namelijk grondig al het aangebrande en ingebrande vet van uw barbecue.

 

Groene aanslag reiniger