PEDIGREE®

Hondenvoeding van kwaliteit, in elke fase van het leven. Onze complete nat- en droogvoeding bevat de juiste balans ingrediënten, die in de behoeften voorziet van jouw hond. Doorzoek het productoverzicht hieronder of gebruik links de zoekfunctie om te ontdekken welke voeding en/ of hondensnacks geschikt zijn voor jouw hond of puppy.

Junior          Adult         Senior          Gebitsverzorgende snacks

Junior

Puppy’s groeien snel. Daarom hebben zij specifieke voeding nodig die voorziet in de energie die ze nodig hebben om naar behoren op te groeien en die ze helpt om het immuunsysteem te ontwikkelen. PEDIGREE® Puppy voeding richt zich volledig op de basisbehoeften van de jonge hond.

Bekijk het hele PEDIGREE® Puppy assortimentPedigree® Junior - Hondenvoer - Multipack 12 x 100 gram - Vlees - 1,2 kg

Pedigree

Pedigree® Junior - Hondenvoer - Multipack 12 x 100 gram - Vlees - 1,2 kg

7.25

Adult

PEDIGREE® is er voor honden. Dit betekent dat we voor hen gezonde en eerlijke voeding maken, die bovendien erg lekker is. Elk ingrediënt in onze Adult producten is zorgvuldig geselecteerd om jouw volwassen hond 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor te kunnen zetten - elke maaltijd weer. PEDIGREE® adult voeding richt zich volledig op de basisbehoeften van de volwassen hond.

Bekijk het hele PEDIGREE® Adult assortiment

Senior

Oudere honden verbruiken minder energie. Dat is waarom PEDIGREE® Senior speciaal ontwikkeld is op basis van kwaliteitsingrediënten die perfect gebalanceerd zijn voor een gezonde en vitale oude dag. PEDIGREE® senior voeding richt zich volledig op de basisbehoeften van de oudere hond.

Bekijk het hele PEDIGREE® Senior assortiment
Gebitsverzorgende snacks

Wist je dat 80% van de honden ouder dan 3 jaar last heeft van gebitsproblemen? 

Veel baasjes denken ten onrechte dat het gebit van hun hond gezond is. Daarom is het goed om gebitsproblemen bij je hond te kunnen herkennen. Een verwaarloosd gebit kan namelijk blijvende schade toebrengen aan de gezondheid van je hond! PEDIGREE® heeft 2 gebitsverzorgende snacks ontwikkeld: PEDIGREE® DentaStix® (voor dagelijkse verzorging) en PEDIGREE® DentaFlex® (voor een extra grondige reiniging).

Bekijk het complete gebitsverzorgende snacks assortimentPedigree DentaStix Maxi - Hondensnack  - Vlees - 28 stuks

Pedigree

Pedigree DentaStix Maxi - Hondensnack - Vlees - 28 stuks

14.25
Pedigree DentaStix - Hondensnack - Vlees - Medium - 28 stuks

Pedigree

Pedigree DentaStix - Hondensnack - Vlees - Medium - 28 stuks

10.45
Pedigree DentaStix - Hondensnack - Vlees - mini - 28 stuks

Pedigree

Pedigree DentaStix - Hondensnack - Vlees - mini - 28 stuks

9.45