Purina ONE

Purina ONE kattenvoer

Het voer van Purina ONE helpt om je kat precies te geven wat hij nodig heeft in elke fase van zijn leven. Een speelse kitten heeft namelijk een andere conditie en levensstijl dan een oude kater. Het is belangrijk om de voeding van je kat aan te passen op wat hij nodig heeft. Het droogvoer van Purina ONE met Bifensis heeft een speciale, unieke formule die gericht is op de gezondheid van je kat. Het is wetenschappelijk bewezen dat de Bifensis bacteriën je kat helpen bij het maken van antilichamen. Deze antilichamen helpen om je kat gezond te houden. Met Purina ONE droogvoer zorg je ervoor dat je kat ook alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt, zoals Omega 6. Dit vet verzorgt de huid en de vacht van jouw kat. Lees verder over welk voer bij jouw kat past.

Welkom in de wereld van Purina ONE! 

De beste brokjes voor jouw kat

Junior

Helaas blijven kittens maar heel eventjes klein. Voor je het weet zijn ze verdubbeld in formaat. Door deze snelle groei hebben kittens specifieke voeding nodig. Purina ONE Junior met DHA is speciaal gemaakt voor kittens tot 12 maanden oud. DHA helpt met de ontwikkeling van de hersenen en het zicht bij kittens. Deze voedingsstof komt ook voor in moedermelk. Daarom is dit voer ook geschikt voor een kat die drachtig of zogend is. Purina ONE Junior bevat veel eiwitten, mineralen en vitamines. Deze behelpen de groei van een gezond skelet en sterke spieren.

Purina ONE Adult

Na Purina ONE Junior kan je beginnen met Purina ONE Adult. Deze droge kattenvoeding is gemaakt door dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het is geschikt voor katten vanaf 1 jaar. De voeding heeft een positieve werking op de spijsvertering en de botten van je kat. Daarbovenop helpen de goed afgestemde voedingsstoffen problemen met de urinewegen te voorkomen, de huid en vacht mooi en glanzend te houden en tandsteen te voorkomen.

Purina ONE Senior

Oudere katten hebben meer kans op ziektes en zijn kwetsbaarder dan jongere katten. Daarom heeft een oudere kat speciale verzorging nodig. Purina ONE Senior is speciaal ontwikkeld om het lichaam van je kat te helpen en te beschermen. Je kat heeft meer vitamines en mineralen nodig op hogere leeftijd. Purina ONE Senior bevat vitamine E, vitamine C, vitamine D en verschillende mineralen. Zo krijgen de nieren, botten en de vacht van uw lieve kat extra aandacht.

Purina ONE Sterilcat

Is uw kat pas gesteriliseerd? Sterilisatie kan zorgen voor veranderingen in de hormonen van je kat. Hierdoor kan je kat dikker worden en/of problemen krijgen met de urinewegen. Purina ONE Sterilcat met Bifensis helpt de stofwisseling en de urinewegen van je gesteriliseerde kat gezond te houden.

Purina ONE Sensitive

Heb jij een kieskeurige kat in huis? Misschien heeft je kat gevoelige darmen en eet daarom niet alles wat je hem voorschoteld. Kies daarom voor Purina ONE Sensitive met Bifensis. Deze voeding is speciaal gemaakt voor katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding zit vol vezels en eiwitten van hoge kwaliteit die ook nog eens heerlijk smaken. Het is makkelijk verteerbaar en je kat heeft stevige poep die minder geurt.

Purina One Kitten Junior - Kattenvoer - Kip - 800 gram

ONE

Purina One Kitten Junior - Kattenvoer - Kip - 800 gram

5.95
Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Rund - 3 kg

ONE

Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Rund - 3 kg

18.50
Purina One Sensitive  - Kattenvoer - Kalkoen - Rijst - 1,5 kg

ONE

Purina One Sensitive - Kattenvoer - Kalkoen - Rijst - 1,5 kg

9.95