Scheppach

Het werken in de tuin een stuk simpeler maken? Of heb je zwaarder materieel nodig voor het serieuze werk? Scheppach heeft de machines en het gereedschap voor jouw klus. Van dit merk vind je bij Welkoop bijvoorbeeld houtklovers, gemotoriseerde kruiwagens, grondboormachine en mixers. Je koopt Scheppach in onze online shop of een Welkoop-winkel bij jou in de buurt.

Scheppach: made in Germany

Het Duitse bedrijf Scheppach brengt moderne machines en gereedschappen op de markt voor iedereen die vaak in tuinen, bossen of huizen werkt; voor doe-het-zelvers en professionele ambachtslieden, voor kleine en grote projecten. De slogan van dit merk is ‘good working’. Dit zegt alles over de producten van Scheppach: het zijn machines en gereedschappen met moderne onderdelen en praktische functies. Hoe dit alles eruit moet zien, daar hebben ze bij Scheppach al bijna honderd jaar ervaring mee; in 1927 werd het bedrijf opgericht door Josef Scheppach. Een eeuw later is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler.

Made in Germany, daar klinkt kwaliteit in door. Bij Scheppach doen ze dan ook geen concessies als het gaat om hoogwaardige producten; Scheppach staat voor kwaliteit. In het jaar 2000 bijvoorbeeld lanceerden ze een professional-serie. En het ontwikkelen gaat maar door, continu werken ze aan het optimaliseren van hun machines. Altijd met de focus op innoveren, functionaliteit en bruikbaarheid. Het bedrijf introduceert maar liefst 400 producten per jaar!

Bij Welkoop hebben we van Scheppach dit gereedschap:

  • Houtklovers
  • Gemotoriseerde kruiwagens
  • Grondboormachines
  • Stroomgeneratoren
  • Mixers
  • Luchtontvochtigers


Hout splitten

Toen Scheppach werd opgericht, maakte het bedrijf landbouwmachines en cirkelzagen voor brandhout. Nog altijd nemen houtbewerkingmachines een belangrijke plek in het assortiment in. Scheppach houtklovers splitten wel honderd houtblokken per uur. Ze zijn eenvoudig te bedienen en natuurlijk van Scheppach kwaliteit, wat betekent dat ze gemaakt zijn volgens de hoogste Europese kwaliteitseisen. 


Boren

Om te boren in gevarieerde landschappen heeft Scheppach professionele grondboormachines. Zo’n machine is geschikt voor zware klussen en tegelijk lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. De aardboren die erbij geleverd worden heeft Scheppach ook als losse onderdelen, wat handig is als je een vervanging zoekt voor een specifieke, veelvuldig gebruikte grondboor.

Stroom opwekken

Stroom nodig, waar je ook bent? Met de stroomgeneratoren van Scheppach is dat in een mum van tijd geregeld. Deze apparaten zijn er in verschillende groottes en capaciteiten. Zo heeft het merk een compact apparaat dat je makkelijk transporteert – het ideale exemplaar voor iedereen die snel en makkelijk buitenshuis stroom nodig heeft. Maar ook heeft Scheppach een grote generator met alles erop en eraan: een krachtige 13 PK benzinemotor bijvoorbeeld, en een luchtgekoelde 4-takt motor. 


Andere Scheppach machines

Naast voor de bovengenoemde klussen, heeft Scheppach machines om makkelijker te transporteren (met de gemotoriseerde kruiwagen), vloeistoffen zoals mortel en beton te mengen en mixen (met de Scheppach mixers), lucht te ontvochtigen (met de Scheppach luchtontvochtigers), en meer.