Versele Laga logo

Versele Laga

Iedereen die konijnen houdt, weet dat deze knagers nog best lastige eters kunnen zijn. Daardoor krijgen je dieren mogelijk niet alle voedingsstoffen binnen om gezond te blijven. Gelukkig is er het voer voor knaagdieren en vogels van het merk Versele Laga. Gemaakt door liefhebbers op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met Versele Laga voer word je al snel het favoriete baasje van je knager of vlieger!

Versele Laga, sinds 1932 een passie voor dieren

De mensen van Versele Laga – een internationaal opererende fabrikant van dierenvoer uit België – willen niets liever dan de band tussen mensen en dier voeden met de beste voeding en verzorgingsproducten. Het maakt niet uit wat voor (huis)dier je hebt. Versele Laga gaat altijd uit van wat de dieren van nature nodig hebben om gezond en energiek te zijn. Hun producten zijn dan ook veelzijdig en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo bevat het hamstervoer van Versele Laga naast granen, noten en fruit ook gedroogde meelwormen, zodat de diertjes voldoende dierlijke eiwitten binnenkrijgen – net als in de natuur. Niet voor niets wordt Versele Laga verkocht in meer dan zestig landen! 

Bij Welkoop kun je Versele Laga voer online bestellen, of kom naar een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Van het merk hebben we deze producten: 

  • Knaagdierenvoer
  • Vogelvoer
  • Hoogwaardig hooi
Versele Laga knaagdierenvoer

Versele Laga knaagdierenvoer

Elk knaagdier heeft zo zijn eigen voedings- en knaagbehoeftes. Wat die precies zijn hebben ze in België nauwkeurig uitgezocht.

Een mooi voorbeeld is het konijnenvoer van Versele Laga. Dit voer is volledig op de specifieke wensen van konijnen afgestemd.

Het bevat veel ruwe vezels, verse groente en de samenstelling zorgt ervoor dat de tanden van jouw konijn op een gezonde manier afslijten. En, niet geheel onbelangrijk, konijnen eten het graag! 

Naast voor konijnen, heeft Versele Laga voer voor: 

  • Cavia’s
  • Chinchilla’s
  • Ratten
  • Hamsters
knaagdierensnacks Versele Laga

Meer te weten komen over deze kleine huisdieren? Ga naar: konijnen, cavia’s, chinchilla’s, ratten, hamsters

Het ‘nature’ voer voor deze knaagdieren bestaat uit grassen, groente en allerlei andere gezonde en lekkere ingrediënten voor vrolijke dieren.

Het zijn rijke muesli’s met een gevarieerde mengeling.

Wil je je knager trakteren op een snack? Het merk heeft diverse soorten knaagdierensnacks.

Hiermee breng je wat variatie op het dagelijkse menu van je knager, en geef je hem meteen wat fijns te doen: knagen.

Versele Laga duivenvoer

De mensen van Versele Laga houden van duiven! Daarom kun je dit bedrijf gerust een specialist op het gebied van duivenvoeders noemen. Het merk heeft duivenvoer, duivensnacks en supplementen ontwikkeld voor alle soorten duiven: van sportduiven tot sierduiven. En ook voor alle periodes heeft Versele Laga vogelvoer: rui, zuivering en kweek. Een zak Versele Laga vogelvoer bevat 25 kg.