Welkoop wint Shopping Awards Publieksprijs 2022

Ruim dertienduizend mensen geven welkoop.nl gemiddeld een 9


Welkoop is trots op het winnen van de Shopping Awards Publieksprijs 2022 in de categorie Dieren. Het publiek heeft onze webshop welkoop.nl beloond met een gemiddeld rapportcijfer 9. De Shopping Awards zijn dé awards op het gebied van e-commerce voor online retailers.

Op 7 juni 2022, tijdens de 20e editie van de Shopping Awards, werden in een afgeladen Huis ter Duin in Noordwijk de winnaars gekroond. Uit handen van NOS-presentator Jeroen Stomphorst mocht de Welkoop afvaardiging de felbegeerde prijs in ontvangst nemen. Marketing manager Dianne Sliphorst: “Het was ongelooflijk spannend, maar we hebben hem! We hebben hier als bedrijf de afgelopen jaren ook erg hard voor gewerkt. Een prachtige beloning.”

Vriendelijk en behulpzaam
De winnaars van de Publieksprijzen zijn bepaald op basis van de beste beoordeling, zowel van experts als het publiek. Als toelichting bij het hoge rapportcijfer geven mensen aan dat medewerkers in de winkel altijd vriendelijk en erg behulpzaam zijn. Ook wordt het hoge kennisniveau van de medewerkers en de praktische tips die worden gegeven genoemd.

Beste dierenspeciaalzaak
De Shopping Awards Publieksprijs is niet de eerste prijs die Welkoop in ontvangst neemt. Welkoop is maar liefst 8 keer verkozen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland.

Voor al je dierbenodigdheden kun je bij Welkoop terecht. Je vindt bij ons bijvoorbeeld producten voor de verzorging van je kat, hond, knaagdier of vissen, maar ook voeding voor de vogels in je tuin en afrastering voor je geit, varken, kip of paard.