Black Box kunstkerstbomen

Black Box

Maakt jouw hart ook een sprongetje als het weer december is – en je de kerstboom mag optuigen? Het kwaliteitsmerk Black Box heeft de kerstboom die jouw decemberhart sneller laat kloppen. In hun kerstbomencollectie vind je de mooiste magische én natuurgetrouwe kunstkerstbomen. Black Box bomen zijn er met sneeuw en verlichting, of zonder. Het is maar net waar jij het meest van geniet. En verkeerd kiezen, dat kan eigenlijk niet. Elke Black Box boom staat als een huis.

Black Box kerstbomen

Black Box kerstbomen zijn vol en klassiek en gemaakt van de beste materialen. Met dit merk zet je een kwalitatieve kunstboom in huis. Een kerstboom van Black Box heeft een metalen constructie. Door het gebruik van brandvertragend PVC en PE voldoen de bomen aan de Europese wetgeving voor brandveiligheid. Combineer dit alles met de lange garantie die je op de boom krijgt, en je zult zien dat je kunstboom jaar in jaar uit staat te pronken rond kerst.

De Black Box bomen zijn onderverdeeld in series. Elke serie kenmerkt zich door specifieke details en de bomen hebben daarom allemaal een eigen uitstraling.

Een boom tot in de puntjes verlicht

De lampjes mooi verdelen over de boom – daar kan je zo een dag mee bezig zijn. Zie je je boom van een afstandje, dan zie je toch nog een plek waar een lampje mist. Met een Black Box trees kerstboom met verlichting bespaar je jezelf deze moeite. Ga bijvoorbeeld voor een verlichte boom uit de serie Toronto of Andrew. De snoeren van de LED-lampjes zijn weggewerkt in de takken en de lichtjes zijn perfect verdeeld. Je boom is dus tot in de puntjes verlicht – zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. Dat is wel het grootste voordeel van een boom met verlichting: het lastigste en tijdrovendste klusje is al gedaan. Geen meterslange lichtsnoeren meer ontwarren of lampjes verdelen over de takken! Heb je echt een aversie tegen het opzetten van een kunstkerstboom? De verlichte Black Box bomen beschikken ook over een scharnierconstructie waardoor de takken automatisch op hun plaats vallen. Dat is dus makkelijk opzetten.

Natuurlijk ogende Black Box kerstboom

Zie je door alle bomen het bos niet meer? Er is altijd nog de Black Box kerstboom zonder sneeuw of verlichting. Zoals de Kingston Black Box kerstboom. Deze boom heeft een combinatie van harde borstelige en zachte platte dennennaalden. Ook zijn de zijtakjes met bruine nerf op verschillende manieren afgewerkt. Sommige takjes hebben een ronde top, andere hebben een pluim. Al deze details geven de Kingston Black Box kerstboom die natuurlijke uitstraling.

Kerstboom van Black Box in klein of groot

Hoe groot mag de kerstboom zijn? Heb je niet veel ruimte, ga dan voor kunstkerstboom van Black Box die niet zo hoog is. Het is immers zo: hoe hoger de boom, hoe meer ruimte hij rondom inneemt. Om een kleine boom toch meer body te geven, kun je hem op een tafeltje of krukje plaatsen. Heb je wel veel ruimte in de huiskamer? Overweeg dan een hoge boom tot aan het plafond. Ga daarbij uit van de plafondhoogte en trek er dertig centimeter vanaf. Zo pronkt jouw Black Box kerstboom prachtig in verhouding.