Kunstkerstbomen

Een kerstboom is niet weg te denken tijdens de feestdagen. Bij Welkoop verkopen wij niet alleen echte kerstbomen, maar ook kunstkerstbomen van Black Box en Triumph. De kunstkerstbomen zijn van goede kwaliteit, in verschillende maten en modellen verkrijgbaar en hebben takken met harde borstelige naalden en zachte platte naalden voor een natuurlijk effect. Zo zit er voor iedereen een kerstboom bij.

Bekijk ook: Kerstverlichting | Kerstdecoratie | Vlaggenmast kerstboom

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kunstkerstboom kopen

Ga je voor een echte spar of schaf je dit jaar een kunstkerstboom aan? Er is voor beide keuzes iets te zeggen. Gelukkig doen de kunstbomen van tegenwoordig niet meer onder voor de authentieke varianten. Voor- en nadelen? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

  • Met een kunstkerstboom bespaar je jezelf veel veegwerk! De naalden van kunststof vallen nu eenmaal niet uit, iets dat bij echte kerstbomen wel het geval is.

  • Kunstbomen zijn al snel lichter dan echte kerstbomen en bovendien vlug in elkaar te zetten. Helaas haal je met een kunstboom geen typische dennengeur in huis.

  • De kunstbomen van Welkoop voldoen uiteraard stuk voor stuk aan de Europese wetgeving voor brandveiligheid. Een echte kerstboom geeft altijd een hoger risico op brand, hoewel je hier prima maatregelen tegen kunt treffen.

  • Een kunstboom is tevens een duurzame keuze: met een standaard garantie van 10 jaar op al onze kunstkerstbomen kun je wel even vooruit!

Plafondhoog of petite
Bij Welkoop is er voor ieder wat wils. Kies je voor een opvallende kunstboom? Zou deze indrukwekkende kunstkerstboom van Black Box - met kant-en-klare verlichting - jouw droomboom kunnen zijn? Of hou je meer van een gezellig kerstboompje in de hoek? Overweeg er dan één van het merk Triumph. Met een bescheiden afmeting van 120 cm haal je een knusse en simpele kunstkerstboom in huis.

Volledig versierd of subtiel sneeuwboompje
Met de versiering van kunstkerstbomen kan je alle kanten op. Wil je een kerstboom die je alleen maar in elkaar hoeft te zetten? Dan kun je een kunstboom inclusief sneeuw en verlichting overwegen. Zo hoef je alleen nog je favoriete versieringen toe te voegen. Wil je je kunstboom naar eigen smaak volhangen? Kies dan voor een simpelere boom, die je helemaal zelf kunt vormgeven. 

Heb je de perfecte kunstkerstboom gevonden? Of wil je ze toch nog even met de echte kerstbomen vergelijken? Maak het meeste van de kerstsfeer en pak lekker door! Bij Welkoop hebben we alles voor een gezellige kerst voor jou en je familie. Kies de mooiste kerstverlichting voor huis en tuin uit, versier je huis met sfeervolle decoraties en regel nog wat essentiële accessoires.