Smolke logo

Smølke

Als honden- of kattenbaasje wil je zo lang mogelijk genieten van de hechte vriendschap met je hond of kat. Smølke snapt dat als geen ander. Om deze reden maakt dit merk complete, gezonde alles-in-één voeding waarmee je huisdier lekker in zijn vel zit. Bij Welkoop heb je de keuze uit veel soorten van het Smølke hondenvoer en kattenvoer; je kunt dus voer kiezen dat echt past bij jouw harige vriend.

Smølke hondenvoer

Het merk Smølke doet wat Scandinavisch aan, toch is dit een Nederlands bedrijf! De basis voor het merk werd in 1991 gelegd in Nederland, toen een farmaceutisch bedrijf naast diergeneesmiddelen ook dieetvoeding voor dieren ging maken. Deze voeding werd in het begin in Denemarken geproduceerd – vandaar de Deense naam. Vandaag de dag ligt de productie in Nederland. 

Het voer dat Smølke maakt is onderverdeeld in de drie levensfases die je huisdier doormaakt: junior, adult en senior. Smølke houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat je kitten of puppy meer energie, eiwit en calcium nodig heeft, en dat je oudere kat of hond kwetsbaarder is en een vertraagde stofwisseling heeft. Om deze reden bevat het Smølke senior voer bijvoorbeeld meer vitamines en minder calorieën, en dragen de brokken bij aan het behoud van soepele gewrichten. 

Smølke houdt van volledige transparantie en vertelt je op de verpakking van het voer precies wat erin zit, zodat je volledig weet wat je je huisdier voert. 

Smølke brokken bevatten:

 • een combinatie van kip, vis en lam – afgestemd op de behoefte van jouw huisdier;
 • essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht;
 • géén tarwegluten en géén kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Bij Welkoop hebben we van Smølke deze brokken:

 • Hondenvoer
 • Kattenvoer
Smolke kattenvoer

Smøllen met Smølke kattenvoer

Smølke maakt verschillende soorten kattenvoer. Zo zijn er de brokjes voor jonge katten, oude katten, gesteriliseerde katten, katten met huid- en vachtproblemen of verteringsproblemen en is er graanvrij kattenvoer voor actieve katten. Voor welke soort je ook kiest, het voer vormt een complete maaltijd voor jouw kat. Je hoeft er dus niets naast te voeren. 

Fijn om te weten is dat Smølke rekening houdt met veelvoorkomende gezondheidsproblemen waar een volwassen kat tegenaan kan lopen. Zo helpt het voer altijd urinewegproblemen, tandplak en haarballen bij je kat voorkomen. Het kattenvoer is verkrijgbaar in zakken van 2 kg, 4 kg en 10 kg.

Patés
Wil je je kat wat anders voorzetten dan de Smølke brokken, ga dan voor de patés van Smølke. Een paté is een lekkere variatie op de brokjes, maar ook kan de paté als complete maaltijd dienen. De paté van Smølke heeft een zachte bite en bevat superfood ingrediënten. Hiermee is het niet alleen smøllen voor je kat, maar voer je ook iets gezonds!

Smølke Kitten - Kattenvoer - Kip - Vis - 2 kg

Smolke

Smølke Kitten - Kattenvoer - Kip - Vis - 2 kg

18.95
Smølke Adult - Kattenvoer - Vis - 4 kg

Smolke

Smølke Adult - Kattenvoer - Vis - 4 kg

29.95
Smølke Sterilised - Kattenvoer - Kip - Vis - 4 kg

Smolke

Smølke Sterilised - Kattenvoer - Kip - Vis - 4 kg

30.95
Smølke Adult - Kattenvoer - Kip - 4 kg

Smolke

Smølke Adult - Kattenvoer - Kip - 4 kg

28.95
Smolke kattenbrokken en Smolke hondenvoer
Smolke hondenvoer

Smøllen met Smølke hondenvoer

De meeste honden zijn dol op eten. Alleen al bij het horen van het gerinkel van hun voerbak, staan ze meteen klaar om hun maaltijd te verorberen. Met het Smølke hondenvoer zal dit niet anders zijn. Smølke heeft smakelijk brokken voor iedere hond. De brokken vormen complete voeding. Zo helpt Smolke je puppy om optimaal te groeien, je volwassen hond om een goede dagelijkse balans te hebben en je oude makker om vitaal ouder te worden. 

Smølke heeft brokken voor:

 • Puppy’s
 • Volwassen honden van kleine, middelgrote en grote hondenrassen
 • Senior honden van kleine, middelgrote en grote hondenrassen
 • Actieve honden
 • Honden met (de neiging tot) overgewicht
 • Honden met huid- en vachtproblemen of een gevoelig spijsverteringgstelsel

Gestoomde maaltijd
Is jouw hond een echte kieskeurige eter? Met de vers gestoomde maaltijd van Smølke in de aanbieding, doe je zéker het water in de mond lopen bij je hond. Bij Smølke weten ze wel hoe ze jouw viervoeter iets lekkers voor kunnen zetten. Hun gestoomde hondenvoeding is met verse ingrediënten bereid: deze worden in een smaakvolle bouillon zachtjes gestoomd – en dit alles gebeurt al in de verpakking, wat maakt dat de voedingsstoffen behouden blijven. Het natvoer bevat 80% vlees: kip, vis, wild, lam of eend. Dat wordt smøllen!

Smølke Weight Control - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg 2 voor 78.00

Smolke

Smølke Weight Control - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg

41.75
Smølke Adult Medium - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg 2 voor 78.00

Smolke

Smølke Adult Medium - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg

43.75
Smølke Puppy Maxi - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg 2 voor 85.00

Smolke

Smølke Puppy Maxi - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg

49.95
Smølke Senior Medium - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg 2 voor 78.00

Smolke

Smølke Senior Medium - Hondenvoer - Kip - Lam - 12 kg

44.75

Smølke bestellen bij Welkoop

Bestel Smølke hondenvoer of Smølke kattenvoer bij Welkoop en laat het voer thuisbezorgen, of haal het af in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Benieuwd wanneer Smølke in de aanbieding is? Schrijf je in voor de Welkoop-nieuwsbrief of volg Welkoop op social media, dan ben je altijd op de hoogte van acties.