Jarco

Geef je je hond of kat graag 100% natuurlijk voer? Jarco maakt hondenvoer en kattenvoer met natuurlijke ingrediënten. Het merk maakt niet alleen speciale hondenbrokken voor jonge en oudere honden, maar ook voor mini en giant (extra grote) hondenrassen! Op deze manier geef je jouw viervoeter volgens Jarco alles wat hij of zij nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid.

Jarco: vrolijke brokken voor gezonde viervoeters

Jarco is een Nederlands bedrijf dat hondenvoer en kattenvoer maakt. De eerste voedingen ontwikkelde en testte het bedrijf eind jaren zestig, dit deden ze samen met (collega-)fokkers. Jarco brokken zitten in vrolijke verpakkingen en zijn ontwikkeld om je hond of kat natuurlijk gezond te houden. Het hondenvoer bijvoorbeeld geeft je hond volop energie en voeding, de brokken van Jarco zijn een compacte brok die in de maag uiteenvalt. Ze zijn licht verteerbaar. En dankzij de toevoeging van extra ingrediënten – onder meer zalmolie – geven de brokken je hond of kat een gezonde huid en een glanzende vacht.

Bij Welkoop vind je van Jarco:

  • Hondenvoer
  • Kattenvoer
Jarco

Jarco hondenvoer

Het hondenvoer van Jarco bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen. Hierdoor ondersteunen Jarco hondenbrokken het immuunsysteem en de spijsvertering van je hond. De brokken zijn er voor je pup, volwassen hond en senior hond in verschillende smaken. En of je nu een klein of groot hondenras hebt – Jarco heeft hondenvoer voor elk type! Om het geschikte voer te vinden, kijk je naar het gemiddelde volwassen gewicht van het hondenras van jouw hond.

  • Mini: voor kleine hondenrassen met een volwassen gewicht tussen 2 en 10 kg.
  • Medium: voor gemiddelde hondenrassen met een volwassen gewicht tussen 11 en 25 kg.
  • Large: voor grote hondenrassen met een volwassen gewicht tussen 26 en 45 kg.
  • Giant: voor extra grote hondenrassen met een volwassen gewicht van 46 kg of meer.

Je hond trakteren? Of jouw moeilijke eter verleiden met zacht voer? Je kunt de Jarco persbrok en krokante brok goed combineren of vervangen door een complete vleesvoeding in blik of vleeskuipjes.

Jarco puppyvoer

Voor honden tot ongeveer 10 maanden heeft Jarco puppyvoer, bijvoorbeeld Jarco Dog Classic Pup: een hoogwaardige, gezonde voeding voor alle puppy’s – hoe klein of groot het hondenras ook is. Maar ook hier kun je kiezen voor brokken die speciaal zijn afgestemd op de grootte van het hondenras. Zo heeft Jarco het puppyvoer Mini Pup, Medium Pup en Large Pup. Deze brokken zijn zo samengesteld dat ze jouw jonge hond helpen gezond op te groeien.

Veterinair en sensitive hondenvoer

Naast het ‘normale’ hondenvoer, maakt Jarco veterinair hondenvoer en sensitive hondenvoer. Veterinair voer heeft Jarco met onder andere dierenartsen samengesteld en is bedoeld voor honden met gezondheidsproblemen – die misschien ook medicatie gebruiken. Het sensitive hondenvoer is bedoeld voor honden met een overgevoeligheid. Jarco Sensitive Hert, Lam en Zalm zijn tarweglutenvrij, Sensitive Insect van Jarco is volledig graanvrij en tarweglutenvrij.

Binnen de veterinair-lijn heeft Jarco ook hypoallergeen hondenvoer. Deze brokken zijn ontwikkeld om een allergische reactie op het voer te voorkomen. Bij Welkoop vind je bijvoorbeeld Jarco Veterinair Hypo P.E.D., een plantaardige voeding voor honden met een allergie voor een dierlijk eiwit. Ook zijn deze hypoallergene hondenbrokken tarwevrij, waardoor ze geschikt zijn voor honden met een tarweglutenallergie.

Jarco kattenvoer

In het kattenvoer heeft Jarco ook verschillende keuzes. Zo heeft het merk kattenbrokjes voor opgroeiende kittens, indoor kattenvoer voor binnenkatten en outdoor kattenvoer voor actieve buitenkatten. Heeft je kat een slecht verteringsstelsel of voedselovergevoeligheid, dan kun je hypoallergeen kattenvoer geven. En heeft je kat last van struvietgruis en stenen, dan is er Jarco Struviet.