Elho logo

Elho

Tuinieren met een goed gevoel? Dat kan met de handige tuinproducten van Elho. Dit merk heeft alles voor je tuin of balkon: van bloembakken tot regentonnen en van gieters tot kweekbakken. Alle producten zijn gemaakt van duurzaam gerecycled plastic. Een Elho gieter bestaat bijvoorbeeld uit 12 gerecyclede wasmiddelflessen! Niet gek toch?

Elho brengt natuur naar huis

Het Nederlandse bedrijf Elho – opgericht in 1964 – wil natuur naar huis brengen. Want de natuur maakt gelukkig, gezond en geeft energie. Om het makkelijk te maken hebben de Nederlandse ontwerpers van Elho de mooiste en handigste potten, bakken en gieters gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dus: ze zijn altijd superlicht om op te tillen, ze kunnen bijna niet breken en zullen niet snel lelijk worden of verkleuren. Het is tekenend voor de manier waarop Elho altijd op zoek is naar slimme oplossingen om het houden van planten zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Bij Welkoop kun je terecht voor deze tuinproducten van Elho: 

  • bloembakken
  • balkonbakken
  • kweekbakken
  • gieters
  • watertonnen
Elho tuinartikelen
Elho bloembakken en balkonbakken

Elho bloembakken en balkonbakken volgens de laatste trends

Dutch design volgens de allerlaatste kleur- en vormtrends, dat kun je verwachten van de Elho bloembakken. Hun slogan is niet voor niets: beautiful living.

Ieder interieur wordt net dat beetje moderner en groener.

Hetzelfde geldt voor de Elho balkonbakken. Want mist jouw tuin of balkon iets? Een sprankeling? Dat instagramgevoel? Maar kun je er niet precies de vinger op leggen wat je moet doen om het op te lossen? Dan is een goedgevulde plantenbak van dit merk een grote stap in de juiste richting. 

Slim kweken met de Elho kweekbak

De ideale kweekbak stel je samen met de slimme kweekonderdelen van het merk: met de kweektray en kweekkap. Je kiest het formaat van je kweektray. Die is zo vormgegeven dat overtollig water makkelijk wordt afgevoerd. Daarna kies je de bijpassende kap die ervoor zorgt dat er voldoende vocht in de bak blijft. Zo creëren ze samen de perfecte omstandigheden om je zaadjes te laten ontkiemen. Dat is dus slim kweken! En zoals alles van Elho is ook de kweekbak gemaakt van duurzaam gerecycled plastic.