ONE logo

ONE

Purina ONE heeft een passie voor jouw huisdier. En precies daarom maakt het merk premium kattenvoer. Met de kattenbrokken van Purina ONE geef je je kat precies de voeding die hij nodig heeft – in élke fase van zijn leven. Bij Welkoop vind je kattenbrokken van Purina One voor katten in verschillende levensfases en voor katten met speciale behoeften, zoals voor katten met gevoelige darmen of gesteriliseerde of gecastreerde katten. Met Purina maak je een gezond verschil!

Purina ONE: Your pet, our passion

Het merk Purina ziet jouw kat graag gezond. En omdat zichtbare gezondheid van binnen begint, maakt het merk voeding. De brokken worden ontwikkeld door Purina's dierenartsen en voedingsdeskundigen. Voor elke fase van het leven van een kat, ontwikkelen ze de juiste voeding. Want een pluizige, speelse kitten heeft een andere conditie en voedingssbehoefte dan een volwassen kat. 

Purina ONE is een merk van Nestlé Purina PetCare. Dit bedrijf maakt ook kattenvoer voor de merken Gourmet, Felix en Pro Plan.

Kattenbrokken van Purina

Kattenbrokken van Purina

De kattenbrokken van Purina ONE maken het verschil – een gezond verschil! De brokjes bevatten namelijk Bifensis. Dit zijn bacteriën die vrijkomen in de darmen. Het is volgens het merk wetenschappelijk bewezen dat ze het immuunsysteem in de darmen stimuleren en helpen bij het maken van antilichamen. Deze antilichamen helpen om je kat gezond te houden. Naast de Bifensis bacteriën, bevat Purina droogvoer OMEGA 6-vetzuren. Deze gezonde vetten helpen bij een gezonde huid en stralende vacht.

Purina ONE daagt je uit: geef 21 dagen lang hun complete, nutritionele voeding. Ze weten zeker dat je na drie weken ziet hoe de gezondheid van je kat verandert en dat je een verschil merkt in:

  • eetlust
  • energie en vitaliteit
  • spijsvertering 

Meer lezen over goede voeding voor je kat? Lees ons advies: alles over kattenvoeding.

Purina ONE kattenbrokken
Purina ONE Junior

De beste brokjes voor jouw kat

Purina ONE Junior
Die speelse, pluizige kittens blijven helaas maar heel eventjes klein. Voor je het weet zijn ze verdubbeld in formaat!

Door deze snelle groei hebben kittens specifieke voeding nodig. Purina ONE Junior met DHA is speciaal gemaakt voor kittens tot 12 maanden oud.

DHA helpt met de ontwikkeling van de hersenen en het zicht bij kittens. Deze voedingsstof komt ook voor in moedermelk! Daarom is dit voer ook geschikt voor een kat die drachtig of zogend is. Het kattenvoer ONE Junior bevat veel eiwitten, mineralen en vitamines. Deze helpen bij de groei van gezonde botten en sterke spieren. Zonder toegevoegde kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen! 

Purina ONE Adult
Na Purina Junior kun je beginnen met Purina ONE Adult. Deze droge kattenvoeding is geschikt voor katten vanaf 1 jaar. De voeding heeft een positieve werking op de spijsvertering en de botten van je kat. Daarbovenop helpen de goed afgestemde voedingsstoffen problemen met de urinewegen te voorkomen, de huid en vacht mooi en glanzend te houden en tandsteen te voorkomen.

Purina ONE Sterilcat
Is je kat pas gesteriliseerd? Sterilisatie kan zorgen voor veranderingen in de hormonen van je kat. Hierdoor kan je kat dikker worden of problemen krijgen met de urinewegen. Purina ONE Sterilcat met Bifensis helpt de stofwisseling en de urinewegen van je gesteriliseerde kat gezond te houden. 

Purina ONE Sensitive
Heb jij een kieskeurige kat in huis? Misschien heeft je kat gevoelige darmen en eet hij daarom niet alles wat je hem voorschotelt. Kies daarom voor Purina ONE Sensitive met Bifensis. Deze voeding is speciaal gemaakt voor katten met een gevoelige spijsvertering. De voeding zit vol vezels en eiwitten van hoge kwaliteit. En de brokjes smaken ook nog eens heerlijk – je kat zal zijn voerbakje snel schoon hebben! Purina Sensitive is makkelijk verteerbaar en zorgt voor stevige ontlasting die minder geurt. Bij Welkoop koop je Purina ONE Sensitive in 1.5 kg zakken.

Benieuwd of het kattenvoer van Purina ONE in de aanbieding is? Bekijk het assortiment dat we bij Welkoop van dit merk hebben: kattenbrokken Purina One.