IJspegelverlichting

Wachten op een strenge winter met ijspegels? Je kunt Moeder Natuur natuurlijk een handje helpen met ijspegelverlichting. Hiermee maak je van je huis een heus winterpaleis. Bij Welkoop kun je ijspegelverlichting kopen die voorzien is van een timer en verschillende lichteffecten. Deze verlichting met ledlampjes is energiezuinig en gaat automatisch aan en uit. Hang de verlichting langs een dakgoot, schutting, overkapping of balkon en het wintergevoel is compleet.

Bekijk ook: Kerstboomverlichtingen | Kunstkerstbomen | Kerstdecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat is ijspegelverlichting?

IJspegelverlichting is kerstverlichting met een heel eigen uitstraling. Waar de gewone lichtjessnoeren om de tien centimeter een lampje hebben en clusterverlichting over het hele snoer veel lampjes heeft, bestaat ijspegelverlichting uit één lang horizontaal snoer waaraan verticale snoertjes in verschillende lengtes hangen. Op de verticale snoeren zitten de lampjes, die het effect van een ijsregen geven.

IJspegelverlichting buiten in je wintertuin

IJspegelverlichting is bedoeld om aan een dakrand te hangen – van welk gebouw ook. Deze verlichting kun je dus aan de voorkant van je huis ophangen, maar ook langs een schuurtje of de overkapping. En wat dacht je van langs de schutting of het balkon? Voordeel van deze plekken is dat je de verlichting zelf ook goed ziet als je binnen bent. Dat is wel zo gezellig!

Hang je ijspegelverlichting buiten op in je achtertuin, dan tover je jouw tuin in één keer om tot een wintertuin. Deze kerstverlichting is dan ook de perfecte aankleding voor een winterbarbecue of glühwein.

IJspegelverlichting bij Welkoop

Bij Welkoop kun je ijspegelverlichting kopen van onder meer het merk Lumineo. Ga bijvoorbeeld voor de Icicle Twinkle. Deze lichtsnoeren met ijspegels van flexibele draden hebben acht verschillende lichtfuncties, waaronder een twinkeleffect. De knipperende lichtjes lijken op een ijsregen met vallende druppels waardoor je ijspegelverlichting een betoverende aanblik krijgt. Je kunt het lichtsnoer binnen of buiten ophangen. Handig is de ingebouwde timer, waardoor je totaal geen omkijken hebt naar het aan- of uitdoen van de verlichting. De timer laat de lampjes automatisch elke dag acht uur lang branden. Dat is precies lang genoeg om de hele avond te schitteren. En mooi meegenomen: net als alle andere kerstverlichting van Lumineo zijn de lampjes van led, en dus energiezuinig.

Kerst met Welkoop

Bij Welkoop kun je ijspegelverlichting kopen en natuurlijk ook alle andere kerstartikelen waarmee je jouw tuin gezellig maakt. Wil je echt uitpakken met een fabelachtige lichtjestuin? Laat dan ook in het donker een Fairybell oplichten. Deze lichtgevende kerstbomen bestaan uit talloze lichtjes en hang je in de vlaggenmast, zet je op een paal of bevestig je aan de buitenmuur of voordeur.