Clusterverlichting

Houd je van kerstverlichting met ontelbare lichtjes? Clusterverlichting is het deze kerst dan helemaal. Met honderden lichtjes als een cluster van sterren is deze kerstverlichting de perfecte kerstdecoratie voor jou. Bij Welkoop kun je clusterverlichting kopen van Lumineo. Met deze uitbundige lichtsnoeren heb je het binnen of buiten in een handomdraai versierd. En dankzij de dimmer en timer heb je geen omkijken meer naar de lichtjes zodra ze eenmaal hangen. Laat die donkere, gezellige decembermaand maar komen.

Bekijk ook: Kerstverlichtingen | Kerst artikelen | Kerstdecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat is clusterverlichting?

Clusterverlichting is kerstverlichting met extra veel lichtjes. De lampjes zitten in deze kerstverlichting als een cluster, groep, dicht bij elkaar. Het lichtsnoer doet een beetje aan een boa denken, met kleine draadjes die aan elk uiteinde een lampje hebben. Hierdoor geeft cluster verlichting een vol lichteffect: de lichtjes zitten niet netjes en gelijkmatig aan het snoer, maar juist een beetje warrig en speels.

Het voordeel van clusterverlichting is dat je met één snoer veel kerstlampjes hebt – meer dan bij alle andere soorten kerstverlichting. Waar een normaal lichtsnoer op 1 meter snoerlengte ongeveer 13 lichtjes heeft, telt clusterverlichting al snel meer dan 100 lichtjes! De prijs van cluster kerstverlichting ligt om deze reden dan ook hoger, maar daar staat weer tegenover dat je er minder lichtsnoeren van nodig hebt. Want versier je je kerstboom met clusterverlichting, dan hoef je niet tien keer rond om een mooie verdeling van lampjes te krijgen. Je slingert gewoon één snoer om de takken en je boom schittert meteen dankzij de honderden lichtpuntjes.

Clusterverlichting buiten in je wintertuin

Je kunt de cluster verlichting in je kerstboom hangen of draperen op een schaal of in een vaas, maar er zijn nog meer plekken waar deze verlichting het goed doet. In een wintertuin bijvoorbeeld. Hang de lichtjes in een boompje of struik om die mooi te verlichten. Ook kun je je huis ermee versieren, door de cluster kerstverlichting buiten aan de dakrand te hangen, net als ijspegelverlichting. Of hang de lichtjes rondom de voordeur, aan de schutting of wikkel ze om de rand van je balkon.

Clusterverlichting bij Welkoop

Je kunt clusterverlichting bij Welkoop kopen van bijvoorbeeld het merk Lumineo. Deze lampjes hebben een dimmer en een timer. Je bepaalt dus zelf hoe intens de lampjes branden en je hoeft de verlichting nooit zelf aan en uit hoeft te doen – daar zorgt de timer voor. De Lumineo Cluster kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten.

Naast clusterverlichting vind je bij Welkoop natuurlijk nog meer voor kerst. Zo hebben we grote kerstbomen én boompjes in miniformaat die je in alle kamers van je huis neerzet. En kijk eens naar de vlaggenmast kerstbomen van Fairybell die je tuin, gevel of voordeur oplichten met honderden tot duizenden lichtjes.