K9 logo

K9

Ga eropuit met je hond – samen, elke dag! Het is wat JULIUS-K9 ieder hondenbaasje op het hart wil drukken. Speciaal voor actieve honden en hondenbaasjes maakt dit merk hondenharnassen met de bekende letters: JULIUS-K9. Hondentuigjes van hoge kwaliteit, ontworpen om lang te dragen. Leuk detail: de letters op het K9 tuigje kun je vervangen voor een eigen tekstlabel. Wat dacht je van Diva? Of Security?

JULIUS-K9: voor een actieve levensstijl

Innoveren in dierenwelzijn, dat is de levensmissie van de oprichter van dit bedrijf. Honden brengen levensgeluk, en in ruil daarvoor moeten hondenbaasjes hun hond goed verzorgen. Dit is waarom het merk 25 jaar geleden het inmiddels bekende JULIUS-K9 Harness ontwierp, want met dit tuig kunnen hondenbaasjes zoveel tijd als ze willen doorbrengen met hun hond – hoe actief hun levensstijl ook is.

K9 hondentuigje

JULIUS-K9®is een Hongaarse fabrikant. Naast hun bekende hondenharnassen maken ze riemen en accessoires.

De naam ‘JULIUS-K9’ komt van Julius, de oprichter van het merk, en van het adres waar Julius zijn eerste hond had in Boedapest: 9 Kele street. Ook kwam het nummer negen voor in het allereerste vestigingsadres van het bedrijf, in Wenen.

Tegenwoordig is het merk gevestigd in Hongarije en is het een toonaangevend merk in heel Europa als het gaat om hondentuigjes.

De producten van K9 voor honden zijn innovatief en van hoge kwaliteit. JULIUS-K9 heeft eersteklas materialen gebruikt en houdt rekening met de lichaamsbouw van de hond. Het ontwerp van de tuigjes is tot in detail uitbedacht zodat ze elke hond – hoe groot of klein ook – hetzelfde comfort bieden. 

Bij Welkoop hebben we van JULIUS-K9 deze producten voor honden:

  • Powertuig (harnas)
  • Tekstlabels
  • Looplijnen
K9 hondentuigje voor de actieve hondenliefhebbers
K9 tuigje

K9 tuigje

Wandelen? Of sporten met je hond? Het JULIUS-K9 Powertuig is er perfect voor; dit hondenharnas is ontworpen om lang te dragen.

Het tuigje is ergonomisch gevormd. Op geen enkele wijze wordt je hond in zijn beweging beperkt.

Bijkomend voordeel is dat het tuig de nek van je hond in z’n geheel ontlast; eventuele krachten worden door het brede harnas goed verdeeld.

Tip! Het JULIUS-K9 powertuig van je hond kun je personaliseren met een label! De tekstlabels kleef je door de klittenband gemakkelijk op de speciale plekken aan de zijkanten van het K9 tuig. Zo zijn er tekstlabels als ‘diva’, ‘security’ of, voor werkhonden, ‘niet aaien’. Ook bestaat er de mogelijkheid om een K9 tekstlabel te laten bedrukken met de naam van je hond!

JULIUS-K9 Powertuig

Het JULIUS-K9 Powertuig koop je bij Welkoop voor kleine en grote honden. De juiste maat voor jouw hond vind je door de omvang van de borst op te meten.

  • Baby 2 - 33-45 centimeter
  • Mini Mini - 40-53 centimeter
  • Mini - 49-67 centimeter
  • Maat 0 - 58-76 centimeter
  • Maat 1 - 63-85 centimeter
  • Maat 2 - 71-96 centimeter
  • Maat 3 - 82-115 centimeter

K9 riem

Net zo praktisch en sterk als het K9 tuigje, is de K9 riem. Deze antislip lijn is gemaakt van een combinatie van rubber en textiel, wat maakt dat de riem licht en zeer sterk is. De K9 riem zal nooit verslappen of vervormen! Hiernaast is de riem comfortabel in gebruik, ook als het buiten echt hondenweer is! Combineer een zwarte K9 riem met jouw hondentuigje, of ga voor een blauwe variant!

Hardlopen, canicross, fietsen… Op allerlei manieren kun je buiten sportief met je hond bezig zijn.