IAMS logo

IAMS

Als je huisdier blij is – ben jij dat ook. Daarom geef je je hond of kat graag het beste voer dat er is. Voer dat alle voedingsstoffen bevat die je huisdier nodig heeft. En, waar je huisdier ook nog eens dol op is! Precies dit is wat IAMS maakt. Dit merk kent honden en katten door en door, wat resulteert in specialistische voeding voor jouw lieve viervoeter.

IAMS: voor gezonde en vitale honden en katten

IAMS’ dierenvoeding is er om alle huisdieren wereldwijd gezond en vitaal te houden. Alleen het beste is goed genoeg voor dit Amerikaanse bedrijf dat al ruim zeventig jaar bestaat. Want, zo is IAMS van mening, het juiste voer kan verbazingwekkende dingen doen. Het kan bijvoorbeeld helpen om de afweer van je huisdier te ondersteunen, spieren te behouden, gewichtsverlies te ondersteunen, tandsteen te verminderen, en meer. Daarom doet dit bedrijf voortdurend onderzoek naar wat onze geliefde dieren nodig hebben om gezond en energiek te zijn. Want, zeggen ze bij IAMS, als het dier lekker in z’n vachtje zit, dan is zijn baasje ook gelukkig! 

IAMS koop je in Nederland natuurlijk bij Welkoop! Bestel IAMS dierenvoeding online of haal het in een Welkoop-winkel bij jou in de buurt. Bij Welkoop kun je terecht voor: 

  • IAMS kattenvoer
  • IAMS hondensnacks
IAMS kattenvoer

IAMS kattenvoer

Het kattenvoer van IAMS is volledig uitgebalanceerd op basis van de voedingsbehoeften van de huiskat. Het hoge gehalte aan dierlijke eiwitten geeft je pluizige vriend lekker veel energie en kracht om spieren op te bouwen en vet te verbranden.

Je kat is er klaar voor: hup door het kattenluik om weer een heerlijke dag te spelen, klimmen, springen en jagen! 

Heeft je poezelige viervoeter overgewicht? Dan is het van belang hem te helpen op een verantwoorde manier af te vallen.

IAMS helpt met een innovatieve dieetvoeding. Ook voor katten die vaak haarballen uitbraken heeft IAMS smakelijk kattenvoer. Het vergroot de weerstand en kwaliteit van de huid en vacht en draagt zo bij aan de strijd tegen haarballen.

Ook kittens en dragende of zogende poezen is het merk niet vergeten. En voor katten met gebitsproblemen, binnenkatten en oudere katten is er specialistisch voer.

Een verpakking IAMS kattenvoer bevat 3 tot 15 kg. IAMS kattenvoer prijzen beginnen bij € 8,99.

IAMS hondenvoer

IAMS hondenvoer

Een gezonde hond rent, vliegt en springt dat het een lieve lust is tijdens een wandeling met zijn baasje. Met IAMS hondenvoer krijgt jouw makker altijd voldoende energie, dierlijke eiwitten en voedingsstoffen binnen om een heerlijk hondenleven te hebben. Voor honden die kampen met overgewicht heeft IAMS voer dat helpt bij gewichtsverlies. 

Omdat Sint Bernards andere voedingsbehoeftes hebben dan Chihuahua’s, heeft IAMS specialistische hondenbrokken voor alle rassen: klein, middelgroot en groot.

Heb je een puppy die in korte tijd tot een grote hond zal uitgroeien? Geef hem dan IAMS puppyvoer voor middelgrote tot grote honden. Dit voer helpt je pup gezond op te groeien.

Voor oudere honden (vanaf 7 jaar voor middel tot grote honden en vanaf 8 jaar bij kleine hondenrassen) heeft IAMS seniorvoer.

Tip! Als je hond wat ouder wordt, zul je merken dat hij wat minder actief wordt. Ook kan hij last krijgen van ouderdomskwalen. Lees ons advies over verzorging, voeding en gezondheid op: alles over je senior hond

IAMS hondenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 800 gr tot 12 kg. De prijzen starten bij € 11,25. 

Ben je op zoek naar een gezonde snack die je hond het water in zijn bek doet lopen? Beloon dan eens met IAMS Naturally hondensnack: 100% gevriesdroogd vlees.