Spirale logo

Spirale

Voor iedereen die écht warme voeten wilt hebben als het ijzig koud is, heeft Spirale de ultieme waterdichte gevoerde winterlaarzen gemaakt. Hiermee ga je er buiten opuit – of dat nu in je vrije tijd is of tijdens je werk, zonder bang te zijn voor ongemak door koude voeten. Welcome outside – dat is de tagline onder het logo van dit merk. En niet voor niets, want de Spirale winterlaarzen houden je voeten warm, sommige modellen zelfs bij temperaturen van -30°C! Niet meer dan logisch dat je deze fijne laarzen bij Welkoop kunt kopen; want naast dat ze je voeten comfortabel houden, zijn ze ook nog eens betaalbaar!

Spirale winterlaarzen

Spirale is een merk van het Italiaanse bedrijf Spirale Group. Spirale werd in 1975 opgericht en maakt dus al tientallen jaren schoenen. Maar niet zomaar schoenen: regenlaarzen en snowboots met een voet die bestaat uit één materiaal. Hiervoor injecteert Spirale een voorgevormde vorm met vloeibaar PVC, thermoplastic of nitrilrubber. Dit alles gebeurt in Cinte Tesino, Italië. Het maakproces stelt Spirale in staat om per dag wel duizend paar laarzen te produceren, die allemaal door geavanceerde technologieën worden geïnspecteerd. 

Wat het merk Spirale bijzonder maakt? Achter de ogenschijnlijk eenvoudige rubberen schoenen zit een team van ingenieurs, stylisten en ontwerpers. Met hun kennis weten ze de beste technische eigenschappen te combineren met comfort, ergonomie en modetrends.

Spirale winterlaarzen

Winterlaarzen zoals winterlaarzen bedoeld zijn

Bij Welkoop worden we blij van fijne winterlaarzen. Van die superlichte laarzen waarin je voeten niet nat worden – maar wel heel lekker warm. Het is alles wat de winterlaarzen van Spirale zijn. Ze houden je voeten comfortabel, of het nu sneeuwt of dooit. Ze zijn gevoerd en zijn waterafstotend of zelfs waterdicht – wat essentieel is wanneer de verse sneeuw is veranderd in modderige smurrie. 

Waar bij normale regenlaarzen de warmte er zo aan de bovenkant uit kan, is dat bij de Spirale winterlaarzen anders. Deze laarzen hebben een schacht met een vetersluiting of aanrijgkoord aan de bovenkant. Hiermee maak je ze aansluitend om je benen. Bijkomend voordeel is dat verse sneeuw zo niet snel bij je laarzen in valt. Daarbij hebben de laarzen een synthetische wolvoering, waarmee Spirale winterlaarzen heeft gemaakt met een zachte en warme binnenkant. 

  • Voor dames, heren en kinderen
  • Water- en sneeuwafstotend
  • Comfortabele voering voor warme voeten
  • Goede grip op gladde ondergronden
  • Met vetersluiting of aanrijgkoord
Winterlaars van Spirale
Spirale laarzen

Waterdichte snowboots van Spirale

Wil je een 100% waterdichtheid en warme voeten, ook wanneer het buiten tot wel -30°C is? Over deze twee belangrijke eigenschappen beschikken de waterdichte gevoerde TPR laarzen. Het is precies waarom deze laarzen van Spirale ook wel thermolaarzen of snowboots worden genoemd. TPR is de afkorting van thermoplastisch rubber, een materiaal dat bestaat uit een combinatie van synthetisch rubber en chemicaliën. Resultaat is een slijtvaste schoen van een materiaal dat doet denken aan rubber, maar 30% lichter is en ook nog eens flexibeler – ook bij lage temperaturen. Op natte en ijzige oppervlakken bieden deze snowboots van Spirale een goede grip. 

Tip! Bij de specificaties van de laarzen zie je van welk materiaal de schoen is gemaakt, bijvoorbeeld rubber, PVC of TPR.

Gevoerde winterlaarzen voor kinderen

Ook voor kinderen heeft Spirale warme gevoerde winterlaarzen. De voering is van een synthetische wol en bovenaan zit een aanrijgkoord waardoor je de laarzen afsluit van de buitenlucht. Zo blijven de kindervoeten warm, zelfs als het buiten -10°C is. En dat is hartstikke nodig, want niets is zo vervelend als koude tenen wanneer je nét die coole sneeuwpop aan het bouwen bent, of met je slee in de weer bent. De laarzen zijn er in schoenmaat 22 tot en met schoenmaat 35.