Tetra logo

Tetra

Het is prachtig om te zien: een goed verzorgd en gevuld aquarium. Eén waarin de tropische vissen in alle kleuren heen en weer flitsen, waarin over de bodem een algeneter scharrelt en waarin de waterplanten zachtjes heen en weer wuiven. Moeilijk om te onderhouden? Niet met de makkelijke en innovatieve aquariumproducten van Tetra.

Tetra voor vis en aquarium

Iedereen die ooit een goudvis heeft gehad, kent Tetra visvoer maar al te goed. Dit merk is namelijk de producent van het bekendste vlokkenvoer ter wereld: TetraMin. Het was het allereerste voer dat het mogelijk maakte om zelf vissen te houden! 

Aquaristiek makkelijker en leuker maken. Dat is wat het in Duitsland opgerichte en inmiddels wereldwijd opererende bedrijf Tetra sinds 1951 doet. Daarom is Tetra voortdurend bezig met het ontwikkelen van slimme producten waarbij gebruiksgemak en topkwaliteit samengaan. Zo heeft Tetra een speciaal aquariumfilter dat extra lang meegaat en eenvoudig te vervangen is. Met de aquariumproducten van Tetra weet je zeker dat je het welzijn van je vissen bevordert, dat je aquarium makkelijk in balans blijft en dat je je vissen zo natuurlijk mogelijk kunt houden! 

Bij Welkoop kun je deze producten van Tetra kopen: 

  • Tetra visvoer
  • Tetra aquarium
  • Tetra aquariumonderdelen en -benodigdheden
Visvoer voor aquariumvissen

Visvoer voor aquariumvissen

Tetra heeft visvoer voor alle soorten aquariumvissen, want elke soort heeft zijn eigen speciale behoeften. Een kreeft of garnaal eet andere dingen dan een goudvis. En tropische vissen met felle kleuren hebben andere wensen dan de meer onopvallende. 

Aan dat alles heeft Tetra gedacht. Met visvoer van Tetra weet je zeker dat je geliefde vissen en hun hele ecosysteem gezond blijven – zonder dat je er ingewikkelde berekeningen op los hoeft te laten. Tetra visvoer is namelijk zo gemaakt dat je vissen er precies genoeg energie en voedingsstoffen uit halen om hun natuurlijke schoonheid en kleurenpracht naar voren te brengen en te zorgen voor een gezonde groei. Tegelijkertijd zorgt het voer ervoor dat het water zo min mogelijk vervuilt. Alle ingrediënten in het Tetra voer worden zorgvuldig uitgezocht. Er zit niets teveel in; alle visvoeren zijn slim samengesteld om het aquariumleven perfect in balans te houden. En dat op de makkelijkste manier die de visliefhebbers van Tetra maar kunnen bedenken. 

Voor de serieuze aquariumliefhebber die bijzondere tropische vissen houdt, is er TetraPro. Dit is premium visvoeder met een hoge voedingswaarde. Door het gepatenteerde productieproces zorgt deze voeding voor een kleinere waterbelasting door minder nitraatverrijking. 

Welkoop heeft verschillende soorten vissenvoer. Van het merk Tetra koop je voer voor:

  • Goudvissen
  • Tropische vissen
  • Reptielen, zoals schildpadden
  • Schaaldieren zoals garnalen en kreeften
Tetra visvoer voor aquariumvissen
Tetra aquarium

Tetra aquarium

Ben je nieuw in de onderwaterwereld van aquariums? Welkom! Met een Tetra aquarium gun je jezelf en je vissen de perfecte start. Maar, ook ervaren aquariumhouders zijn gek op de tanks van Tetra.

Een aquarium van dit merk voldoet namelijk aan alle moderne eisen voor een makkelijk te onderhouden aquarium met alle essentiële technische zaken. Zoals een filter, reinigingsblokje en energiezuinige ledverlichting voor een natuurlijke leefomgeving.

Dankzij het speciale glas heb je een perfect helder en onvervormd zicht op je aquariumbewoners.

Ook handig als je van plan bent om kreeftachtigen te houden: de deksel is stevig, zodat ze niet uit het aquarium kunnen klimmen.

Tetra aquariumonderdelen

Tetra helpt je aquarium gezond te houden met allerlei handige aquariumonderdelen. Van fluisterstille pompen, filters, bodemreinigers en makkelijke algenbestrijding tot waterverwarming en plantenverzorging. Een Tetra aquariumfilter helpt om het water kristalhelder te houden. Je kunt kiezen uit biologische filtering en mechanische filtering. Beide werken tegen vuil en algen en zijn eenvoudig te onderhouden: je hoeft alleen het filterpatroon eens per vier weken te vervangen. Moet je het water toch verversen of ga je over op een nieuw aquarium? Gebruik dan Tetra AquaSafe. Dat maakt leidingwater binnen enkele seconden veilig voor vissen.

Topische planten in je aquarium

Met een substraat van Tetra hebben je waterplanten een goede bodem voor uitbundige groei. Wil je een extra weelderig aquarium? Zorg dan voor voldoende CO2 via een verrijker en voor voldoende licht via LED-verlichting die je zelf controleert. Voorkom direct zonlicht, want dat zorgt voor algengroei. 

Omdat niet alle tropische waterplanten in Nederland te koop zijn, maar we toch een zo natuurgetrouwe omgeving voor onze vissen willen maken, heeft Tetra kunstplantjes ontwikkeld. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en vormen een fijne schuil- en paaiplaats.