Triumph Trees kerstbomen

Triumph Trees

Zoek je de mooiste kunstkerstboom voor in jouw huis? Met naalden die net echt ogen en dichte takken waar je niet doorheen kunt kijken, of een fantasieboom met frosted naalden of een zilvergrijze finish? Triumph Tree heeft de boom die alles is wat jij zoekt. Het merk bestaat al meer dan 25 jaar en hun Triumph Trees zijn kerstbomen van hoge kwaliteit. Geen wonder dus dat dit een van de meest toonaangevende merken is in de wereld van de kunstkerstbomen.

Triumph Trees pieken al meer dan 25 jaar

Triumph Trees zijn tot in de puntjes doorontwikkeld. Ze zijn natuurgetrouw, gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit en hebben een solide constructie. Ook beschikt elke Triumph Tree kerstboom over brandvertragende eigenschappen die voldoen aan de Europese richtlijnen voor brandveiligheid. Met een kunstkerstboom van Triumph Tree haal je deze kerst dus een piekfijne kunstboom in huis – en één die ook nog eens makkelijk op te bouwen is. Elke tak heeft een eigen kleurcode. Hieraan zie je snel waar je de tak in de stam moet steken. In ongeveer dertig minuten staat je boom te pieken!

Voor elke kunstkerstboom een serie

Van wat voor kerstboom houd jij? Wil je een zo natuurgetrouw mogelijke boom? Een boom die perfectie uitstraalt? Of haal je graag fantasie en winterwonderland in huis met een kerstboom die wel bevroren lijkt? Triumph Trees heeft kunstbomen in verschillende series. Zo heb je de Tuscan, Hallarin, Frosted Pine en meer.

Ga je voor een mooie kunstboom zonder toeters en bellen, dan is de Triumph Tree Tuscan kerstboom een scherp geprijsde optie. Wil je wel wat fantasie in huis halen? De naalden van de Forest Frosted Triumph Trees hebben een witte kern waardoor het net lijkt alsof er aan de dennengroene naaldjes sneeuwkristallen zijn vastgesmolten. De Hallarin bomen hebben een zilvergrijze finish. Deze geeft de boom een winterse uitstraling: het lijkt net alsof de boom bevroren is. Wat jij ook betoverend vindt – Triumph Tree heeft de kunstkerstboom die alles is wat jij zoekt in een kerstboom.

Voor elke huiskamer een boom

Hoog, laag of slim fit – voor elke huiskamer heeft Triumph Tree een boom. Denk je dat een hoge boom niet is weggelegd voor jouw huiskamer, omdat je er geen ruimte voor hebt? Misschien past een Slim Fit kerstboom van Triumph Tree wel. Deze kunstbomen zijn slank en smal en nemen dus minder ruimte in. Waar een ‘normale’ boom van 185 centimeter hoog al snel een diameter van 120 centimeter heeft, heeft de Slim Fit boom van 185 centimeter een diameter van slechts 102 centimeter. En hij ziet er niet minder echt uit, met zijn 630 zijtakken met levensechte naalden.

Gegarandeerd jarenlang genieten

Heb je bij Welkoop de Triumph kunstkerstboom gevonden waar je blij van wordt, dan heb je daar jarenlang plezier van. Letterlijk! Want op een kerstboom van Triumph Tree uit de Premium Nature Collectie en Premium collectie zit tien jaar garantie. En mocht het onverhoopt zo zijn dat je een tak mist, dan levert Triumph Tree die zo na.