Krabmeubels

Katten maken regelmatig hun nagels schoon en trainen de spieren in hun voorpoten door te krabben. Met een goede krabpaal of krabplank voorkom je dat je kat hiervoor de bank, de gordijnen of de stoelen gebruikt. Zet een krabpaal op een plek waar je kat vaak komt, bijvoorbeeld in de buurt van zijn slaapplek. De krabpalen en krabplanken van Welkoop hebben verschillende vormen, groottes en soms zelfs hokjes waar je kat in kan.

Populaire krabpalen: Krabton | Grote krabpalen | Kattenmeubels

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Krabmeubel kopen? Hier moet je op letten:

Een krabpaal voor je kat koop je misschien niet omdat het zo goed in de woonkamer staat. Je probeert er vooral je geliefde interieur mee te ontzien. Het belangrijkste is; het kan je kat niet schelen of het je dure designbank is of een goedkope krabpaal. Hij of zij wil gewoon lekker zijn nagels ergens in zetten! Omdat het zo’n bekende en veelvoorkomende uitdaging is, zijn er genoeg opties. Maar waar kan je dan voor kiezen?

  • Ik wil een kleine of subtiele krabpaal
    Je bent ongetwijfeld dol op je kat, maar een grote kattenkrabpaal midden in de woonkamer gaat je wat te ver. Daar is over nagedacht! Er zijn kleine krabpalen beschikbaar van zo’n 40 centimeter hoog, of wat dacht je van een krabplank? Deze zet je plat tegen de muur, bijvoorbeeld naast een deur, of vlakbij de kattenbak. Zo kan je kat toch zijn nagels nog ergens in zetten, zonder het bloed onder jouw nagels vandaan te halen. Naast subtiel zijn kleine of kartonnen krabplanken bovendien een goedkope optie!
  • Ik wil een design krabpaal
    De ontwerpers bij Beeztees hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd. De klassieke ronde paal van stof is al lang niet meer de enige optie. Zo kan je ook voor een krabmeubel kiezen, of bijvoorbeeld een paal in de vorm van een cactus. Ook voor de veeleisende viervoeter is dus genoeg te krijgen.
  • Ik wil het allerbeste voor mijn kat
    Als je alles over hebt voor je kat en met liefde wat geld uitgeeft, dan kan je natuurlijk stevig uitpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een krabmeubel van maar liefst 2 meter 60 hoog? Met talloze klimopties en ligplekken de ultieme plek om te ontspannen en spelen voor je kat. Geen zorgen; door de flexibele bovenkant kan deze paal zelfs gezekerd worden aan je plafond.

Alles voor je kat

Ben je er helemaal uit en heb je de perfecte krabpaal gevonden voor je kat? Perfect! Bij Welkoop geven we om de goede verzorging van je kat. Daarom hebben we alles, van voeding tot spelletjes! Lees hier alles over je kat.