Kattensnacks

Met liefde geef je je kat iets lekkers op z’n tijd. Elke kat verdient dat! Maar je wilt wel een snack geven die je kat ook echt als verwennerij beschouwt. Bij Welkoop hebben we daarom kattensnacks met verschillende smaken, structuren en vormen: kattensnoepjes, kauwsticks, kattenmelk en vloeibare snacks. Je kunt dus de kattensnack kiezen waar jouw kat ook echt gek op is. Geef het als tussendoortje, beloning óf als een kostelijke bezigheid voor je huistijger.

Bekijk ook: Kattensnoepjes | Kauwsticks | Vloeibare kattensnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kattensnacks bij Welkoop

Bij Welkoop vind je snacks voor katten van allerlei merken. Zo hebben we van Vitakraft, Whiskas en Felix kattensnacks. En van Voskes, Beeztees, Catisfaction en Biofood. De snacks hebben uiteenlopende smaken: zalm, kip, rund, tonijn, kaas en meer. Ook hebben ze verschillende texturen. Zo zijn er malse, krokante, vloeibare en gedroogde kattensnacks. Wissel eens af om te ontdekken waar jouw kat dol op is! Er zijn ook speciale of gezonde kattensnacks, bijvoorbeeld tegen haarballen en voor het gebit, de huid en de vacht van katten. Voor elke kat is er dus wel een geschikte snack te vinden.

  • Kattensnoepjes

Je kat belonen? Kattensnoepjes zijn de manier. Ook kun je ze spelenderwijs voeren, door ze een eindje de kamer in te gooien. Zo heeft Felix kattensnacks die rond zijn, en dus de hele kamer doorrollen. Wil je je kat een bezigheid geven? Gedroogde kattensnacks, bijvoorbeeld de gedroogde visjes van Beeztees, zijn een snoeptraktatie waar je kat echt even zoet mee is. Omdat dit natuurlijke producten zijn, zonder toegevoegde smaak- of kleurstoffen, zijn het ook nog eens gezonde kattensnacks.

  • Kauwsticks

Katten kauwsticks zijn zacht en aromatisch. Ze bestaan uit een hoog vleespercentage en zijn dus ook nog gezonde kattensnacks. En niet onbelangrijk: je kat is ermee in de wolken. Je verwent je kat met één stick per dag, of breekt een kauwstick in stukjes en verdeelt ze over de hele dag.

  • Kattenmelk

Een schoteltje melk. Elke kat is er dol op. Maar normale koemelk is niet goed voor katten. Daarom is er kattenmelk. Deze melk bevat minder lactose, een melksuiker. Een romige, frisse verwennerij.

  • Vloeibare snacks

Vloeibare kattensnacks zijn de ultieme variatie op de voeding van je kat. Ga voor een kattensoep of kattendrankje. Of een pasta of gelei. Deze snacks bevatten een hoog gehalte vocht én bevatten vlees. Maar anders dan natvoer, vormen ze geen complete uitgebalanceerde maaltijd.

Snacks: extraatjes voor je kat

Kattensnacks blijven een extraatje. Zelfs als je gaat voor gezonde kattensnacks – de snacks zijn aanvullende diervoeding; naast de hoofdmaaltijd die bestaat uit kattenbrokjes of natvoer. Op de verpakking van een kattensnack lees je daarom altijd een voedingsadvies met een maximum van het aantal stuks dat je op een dag mag geven. Het kan slim zijn om de hoofdmaaltijd overeenkomst aan te passen, om te voorkomen dat je kat te veel voeding binnenkrijgt. Want je wilt natuurlijk niet dat je kat overgewicht krijgt! Zorg verder dat er altijd een drinkbak met vers water klaarstaat. Lees ook ons advies over kattensnacks.