Kattenspeeltjes

Spelen met je kat is niet alleen leuk, maar ook gezond. Je kat blijft fit en je versterkt de onderlinge band. Je kunt bijvoorbeeld met behulp van een kattenspeeltje inspelen op het jagersinstinct van je kat, je kat laten spelen met een bal vol lekkers of je kat zelfs leren apporteren. Welkoop verkoopt de leukste kattenspeeltjes, zoals knuffels, muizen, balletjes en hengels met een speeltje eraan. 

Populaire kattenspeeltjes: Kattenkruid | Balletjes | Kattenspeelgoed buiten

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kattenspeeltjes kopen

Af en toe ontspannen is goed voor iedereen. Ook voor je kat! Vooral binnenkatten hebben soms niet de vrijheid om zich uit te kunnen leven met een kattenspeeltje. Je weet zeker dat je kat gezond, blij en actief blijft als je er af en toe mee speelt. Ligt jouw kat vaak te slapen? Dat hoeft niet door de leeftijd te komen; soms gaan katten uit pure verveling gewoon slapen. Hoog tijd om je kat eens wakker te schudden met een kattenspeeltje! Het heeft een boel voordelen en die zetten we graag voor je op een rijtje;

  • Het spreekt instinct aan
    Je kat ziet zichzelf als een kleine tijger. Jagen, springen en beestjes vangen- dat hoort er allemaal bij! Misschien heb je liever geen gevangen vogels of muizen in huis, dat kunnen we helemaal begrijpen. Dan is het aan te raden om binnenshuis ook uitdagingen te creëren. Bij Welkoop hebben we de leukste kattenspeeltjes in het assortiment waar je, je kat mee kunt uitdagen. Op die manier laat je een kat écht zichzelf zijn, zonder dat andere dieren er de dupe van zijn. 
  • Het houdt ze flexibel
    Als je lang hebt stilgezeten, dan voel je het ook wel. Stijve spieren en gewrichten. Niet fijn! Katten zijn heel beweeglijk en dat moet je actief in stand houden. Als je je kat regelmatig met een kattenspeeltje laat spelen, dan weet je dat hij of zij fit blijft.
  • Het versterkt jullie band
    Ja, kroelen met je kat is fijn. Spinnend op je schoot aan het eind van de dag, zo knus. Maar samen spelen is ook heel leuk! Dan weet je kat gelijk dat hij niet alleen voor een warme schoot of een bakje eten bij je aan hoeft te kloppen, maar dat er ook wat te keten valt.

Verder dan speelgoed voor katten
Je kunt natuurlijk meer doen, dan alleen een kattenspeeltje voor je kat kopen. Pluchen muizen, ballen, belletjes en hengels zijn mooie hulpmiddelen, maar weet je dat je kat ook dol is op verstoppertje? Jeugdsentiment voor jou, pret voor je kat! Ook kan je tegenwoordig apps downloaden voor op je telefoon, speciaal voor katten. Dan heb je er ook even geen kind aan.