Kitten

Mag je een kitten verwelkomen? Bij Welkoop hebben we alle benodigdheden om jouw kitten een fijn huis te geven. Jouw wollige spring-in-‘t-veld groeit snel en heeft energie voor tien. Je wilt je kitten daarom goede voeding geven – en goed vermaak! Bij Welkoop hebben we voor je kitten geschikt voer en allerlei kittenspeeltjes. Hiermee geef je jouw jonge kat een gezonde start en een warm welkom in zijn nieuwe nest.

Bekijk ook: Kittenspeeltjes | Kitten voer | Krabmeubels

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kitten benodigdheden

Bij de aanschaf van een kitten heb je benodigdheden nodig. De meeste spullen schaf je eenmalig aan: die gebruik je ook wanneer je kitten is opgegroeid tot een volwassen kat. Maar sommige benodigdheden zijn echt speciaal voor de tijd dat je katje jong is. Zo hebben we bij Welkoop voer speciaal voor kittens.

  • Kittenspeeltjes

Misschien wel het leukste aan een kitten in huis hebben – hem zien spelen! Je kitten zit tjokvol energie en pas rond de tiende of elfde week is zijn motoriek helemaal ontwikkeld. En daarbij: je kitten moet de komende maanden nog wel even binnenblijven. Kittenspeeltjes zijn dus onmisbaar. Je speelse kitten leert ervan, traint zijn motoriek, kan zijn energie kwijt. En door samen te spelen, leren jij en je kat elkaar meteen goed kennen.

  • Kittenvoer

Het belangrijkste van alle kitten benodigdheden, is wel het voer. Je kitten is volop in de groei en heeft voeding met een andere samenstelling nodig dan het kattenvoer voor volwassen katten. Kitten voer dus! Je kunt je kitten voeden met verschillende soorten voeding. Zo hebben we bij Welkoop voor een kitten brokjes (droogvoer), smeuïg voer (natvoer) of rauw voer (vers vlees). Natuurlijk kun je twee soorten met elkaar afwisselen, om je kitten te laten smullen van verschillende structuren en smaken. Wat kitten voeding anders maakt, is dat het licht verteerbaar is en rijk aan energie.

Andere benodigdheden voor je kitten in huis

Naast speciale voeding en voldoende speeltjes, zijn er nog meer benodigdheden voor een kitten in huis. Bij het bezoekje aan de dierenarts neem je je kitten mee in een reismand. En thuis, tussen het eten en spelen door, moet je kitten zijn behoefte doen. En dus heb je een kattenbak nodig – of een kittenbak, in dit geval. En wat dacht je van een zachte kattenmand waar je kitten in kan wegdromen? En een krabmeubel waar hij de kunst van het krabben kan ontdekken – en waarmee jij je meubels kunt beschermen?

Met onze checklist controleer je in een oogwenk of je alle benodigdheden hebt om je kitten in huis te verwelkomen.