Fokker logo

Fokker

Je hond een leven lang fit en gezond houden? Met Fokker Petfood leg je er de basis voor. Dit merk maakt superieur hondenvoer voor elke hond. Eén brok kwaliteit en verrassend betaalbaar – daar staat Fokker Petfood voor!

Fokker hondenvoer: één brok kwaliteit

Al veertig jaar ontwikkelt Fokker superieur hondenvoer en kattenvoer. Het voer wordt gemaakt in Europa en ook door heel Europa verkocht. Dit Nederlandse bedrijf wil de meest optimale voeding creëren voor een hond, in élke fase van zijn leven. Daarom ontwikkelen ze het voer in samenwerking met voedingsdeskundigen en mensen uit de praktijk. De overtuiging van Fokker is dat hondenvoer altijd smakelijk moeten zijn. En, daarbij moeten de brokken helpen om je hond lang gezond te houden. Daarom gebruikt Fokker alleen maar ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Omdat de gezondheid en het welzijn van huisdieren op één staat, doet Fokker continu aan productvernieuwing. Wat de verteerbaarheid en acceptatie van het voer is, en welke invloed de voeding heeft op de vachtontwikkeling en het gebit, daar doen ze via kennels en cattery`s voortdurend onderzoek naar.

Grisport laarzen

Fokker brokken voor honden

Fokker heeft verschillende soorten hondenvoer. Zo is er het Country hondenvoer en Premium hondenvoer.

Country hondenvoer

Voor het Country hondenvoer gebruikt Fokker ingrediënten die geinspireerd zijn door – en afkomstig uit – de natuur. Fokker Country Groentemix bijvoorbeeld is licht verteerbare, plantaardige voeding. Met deze brokken bereid je zélf een complete hondenmaaltijd door (vers) vlees of vis door de brokken te mengen. Deze brokken zijn een goede basis omdat ze nauwelijks vet bevatten en een zeer laag eiwitpercentage hebben.

Premium hondenvoer

Met Fokker Premium voer zet je je hond brokken voor die een complete maaltijd vormen. Dit hondenvoer is zo samengesteld dat elke hond precies de juiste voeding krijgt. Zo heeft Fokker brokken voor puppy’s, volwassen honden, oudere honden, actieve honden, honden met overgevoeligheid en honden met de neiging tot overgewicht. Op elke verpakking lees je precies terug voor welke hond de brokken bedoeld zijn. Ook voor kleine honden (S), middelgrote honden (M) of grote honden (L) heeft Fokker het juiste voer.

Nutri-Fit voor volwassen, grote hondenrassen bijvoorbeeld houdt je hond in optimale conditie. Deze Fokker brokken zorgen voor sterke botten en gewrichten en een compacte ontlasting. Is je hond de leeftijd van 7 of 9 jaar gepasseerd? Dan helpt Age-Care de vacht glanzend te houden, en de huid gezond. Ook ondersteunen deze brokken de darmfunctie en het immuunsysteem.