Strövels

Zoek je schoeisel voor het zware werk? Het hoeft niet ingewikkeld te zijn: met een paar Strövels klompen ga je voor de kracht van gemak. De werkklompen van Strövels zijn er in verschillende soorten, dus ook tijdens jouw werkzaamheden – of dat nu in de bouw, horeca, logistiek of agrarische sector is – sta je stevig in je schoenen!

Strövels klompen: kracht van gemak

Strövels klompen zijn Zweedse instapklompen met een Nederlands tintje; deze werkklompen worden geproduceerd in Nederland. De collectie combineert twee dingen: Zweedse kwaliteitsmaterialen en een uitgekiende pasvorm. De klompen zijn hierdoor niet alleen betrouwbaar en verkrijgbaar met verschillende veiligheidsnormen – ze hebben ook een goed loopcomfort. Dat noemt Strövels de kracht van gemak! Strövels werkklompen beschikken, afhankelijk van de veiligheidsnorm, bijvoorbeeld over deze eigenschappen:

  • Waterafstotend

  • Ergonomische houten binnenzool
  • Hoogwaardig leer met robuuste overneus
  • Hielversteviging
  • Antistatisch
  • Resistent tegen olie
  • Stalen neus
Strövels

Schoenklompen

Schoenklompen zijn onbeveiligde klompen; ze hebben geen veiligheidsklasse, maar zijn wel degelijk ideaal om te dragen tijdens het werken – mits een veiligheidsklasse niet verplicht is. Ook zijn ze ideaal om te dragen in je vrije tijd, of rondom huis. Zet ze bij de deur en schiet ze snel aan als je het vuilnis naar buiten brengt, de dieren gaat verzorgen, of gaat werken in de tuin! Afhankelijk van wanneer je ze gaat dragen, kun je kiezen voor Strövels schoenklompen met een gesloten of open hiel. Een gesloten hiel geeft meer ondersteuning, een open hiel maakt het in- en uitstappen nog makkelijker.

Strövels schoenklompen hebben een houten zool. Zoek je een klomp die lichter van gewicht is aan je voet? Kijk dan eens naar de Strövels klompen 304 (met gesloten hiel) of Strövels 303 (met open hiel). Deze werkklompen hebben een PU-rubberzool met een houten binnenzool. Wil je nóg meer loopcomfort? De Strövels Flex 923 (open hiel) en Flex 933 (gesloten hiel) hebben een zool van volledig flexibel PU en buigen dus met je voet mee.

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen van Strövels beschikken over een veiligheidscertificering: van SB tot en met S3, waarbij S staat voor ‘safety’. In deze klassering is SB de minst beveiligde klomp en S3 de meest beveiligde. Bij Welkoop vind je bijvoorbeeld de Strövels Andreas werkklompen, deze beschikken over de laagste veiligheidsklasse SB. Ze hebben een dichte hiel, metaalvrije tussenzool en een stalen neus. De Strövels Skyld Asgard bieden met hun S3-certificering de meeste bescherming: deze Strövels klompen met stalen neus zijn ook antistatisch en resistent tegen olie.

Onderhoud van je Strövels werkklompen

Ze zijn dan wel robuust en gemaakt van hoogwaardig leer – je Strövels werkklompen kunnen wel degelijk wat liefdevol schoenonderhoud gebruiken. Neem het leer regelmatig af met een vochtige doek, en vet het ook geregeld in met ledervet.