Curver logo

Curver

Honden, katten, cavia’s, konijnen, grasparkieten en andere huisdieren – ze horen allemaal bij je gezin. Ze hebben hun eigen spulletjes en hun eigen plekje in huis. Al die dierenbenodigdheden kun je maar beter zo praktisch mogelijk opbergen en inrichten! Daarom heeft het merk Curver – bekend van kunststof producten – een speciale productlijn met gebruiksvriendelijke accessoires voor je huisdier. Denk aan een handige voerton voor de brokken van je hond, of een kattenmand!

Curver voor huisdieren

Curver ken je misschien wel van de handige opbergoplossingen. Het bedrijf bestaat al ruim 70 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een grote internationale speler op het gebied van huishoudelijke producten van kunststof. Als Curver dus ergens goed in is, dan is dat het organiseren en opbergen van spullen in en om huis! 

De huisdierenlijn Petlife is er voor alle dierenliefhebbers met een huisdier. Bij Welkoop vind je deze producten:

  • Curver kattenmand of reismand
  • Curver kattenbak
  • Curver voedselcontainer
Curver reismand

Curver reismand

Reismanden moeten stevig zijn, eenvoudig te dragen en makkelijk te openen en sluiten.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je kat of hondje er comfortabel in kan zitten. En dat je hem goed kunt schoonmaken, mocht dat nodig zijn.

Een Curver reismand voldoet aan al deze eisen.

Ze zijn er in verschillende modellen en kleuren.

Zo is er een Curver kattenmand met een speciale draagarm die je ook kunt gebruiken om de mand vast te zetten in je auto. De opening aan de bovenkant maakt dat je je huisdier zonder problemen in en uit de mand tilt. De manden zijn gemaakt van sterk kunststof en zijn prachtig vormgegeven.

Curver voedselcontainer zijn luchtdicht af te sluiten, waardoor het voer lang vers blijft
Curver voedselcontainer hond

Curver voedselcontainer

Een voerton gaat jarenlang mee, maar dat is niet het belangrijkste: de bakken zijn luchtdicht af te sluiten, waardoor het voer lang vers blijft. Fijn voor je huisdier!

De hermetische sluiting voorkomt ook dat ongewenste luchtjes zich door je huis verspreiden – dat is weer fijn voor jou.

Voor katten zijn er kleine voedseltonnen. Een Curver voedselcontainer voor de hond is geschikt voor zo’n 15 kg hondenbrokken.

Heb je een grote hond? Dan is de voerton van 23 kg handig. Met een Curver voerton heb je nooit meer last van onhandige voerzakken in de keuken of trapkast. Alles is voortaan netjes opgeruimd!

Curver kattenbak

Een kattenbak die niet misstaat in je huis? Dat is de kattenbak van Curver. Deze heeft een fraai design in stevig rattan (gevlochten hoogwaardig kunststof). Het praktische van deze kattenbak is het plateau met gaatjes. Dit zorgt ervoor dat het meeste grit al van de pluizige pootjes af valt vóór je kat uit het toilet komt! En ook is er de schuiflade waardoor je in één oogopslag kunt zien of je de kattenbak al moet verschonen.