Eurom

Zon uit, terrasverwarming aan. 

Een frisse zomeravond? Naar binnen verkassen is niet nodig. Want Eurom heeft terrasverwarming voor op je terras, onder je overkapping of in je partytent. Daarmee geniet je buiten van een aangename warmte. Met heaters in alle soorten en maten, heeft Eurom de terrasverwarmer die ideaal is in jouw tuin. Laat die lange avonden maar komen.


Eurom terrasverwarming

Bij Welkoop koop je Eurom terrasverwarming. Met een grote keuze in heaters, kies je de beste voor jouw terras. Bestel je terrasheater eenvoudig in onze webshop. Dan bezorgen we de heater aan je voordeur. Bestellingen vanaf 40 euro bezorgen we gratis bij jou thuis. 

Heater van Eurom

Een heater van Eurom heb je in verschillende varianten. Je hebt staande terrasverwarmers die je makkelijk overal neerzet en hangende terrasverwarmers. Sommige heaters werken op gas en verwarmen met een vlam. Andere heaters zijn elektrisch en verwarmen met een lamp of verwarmingselement.

  • Heaters op gas

Deze heaters werken op gas en geven een heerlijke warmte. Soms is de vlam ook zichtbaar, en geeft de heater ook een warme sfeer. Een heater van Eurom die op gas werkt, is mobiel. Je kunt hem dus overal neerzetten in je tuin. Over het algemeen zijn deze heaters krachtig en hebben ze een groter bereik dan elektrische heaters.

  • Elektrische heaters

Deze heaters zet je snel even aan. Ze geven meteen warmte. Eurom heeft deze terrasverwarming in verschillende soorten en maten. Zo heb je de heaters met een infrarood lamp. Die verwarmen niet de lucht, maar geven wel een warmte af die lekker in je huid trekt. Daardoor zijn ze ideaal voor open terrassen waar de wind vrij spel heeft. Andere heaters, zoals die met een halogeen of carbon lamp, verwarmen vooral de lucht. Daardoor voelt het op het terras aangenaam warm aan. Maar daarom zijn ze ook beter op hun plek op terrassen die wat beschut zijn.


Een greep uit het aanbod:

Golden shadow - Hangende terrasverwarmer - Zwart - Elektrisch

EUROM

Golden shadow - Hangende terrasverwarmer - Zwart - Elektrisch

179.00
Eurom Undertable Heater - Staande terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

EUROM

Eurom Undertable Heater - Staande terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

69.00
Eurom Partytentheater 2100 - Hangende terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

EUROM

Eurom Partytentheater 2100 - Hangende terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

119.00
Eurom Q-Time Golden 1800 S - Hangende terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

EUROM

Eurom Q-Time Golden 1800 S - Hangende terrasverwarmer - Grijs - Elektrisch

99.00

Welke Eurom terrasverwarmer kiezen

Welke heater van Eurom een goede keuze is, hangt af van waar je ‘m gaat neerzetten. Is dat onder de overkapping, in een partytent of midden op het terras? Zo heb je heaters die de warmte naar één kant afgeven of die dit in 360 graden rondom doen. Zoals de partytentheaters. Er zijn ook heaters die je onder de buitentafel zet.  

Daarnaast kijk je naar de grootte van het terras. Eurom geeft bij elke terrasverwarmer het verwarmingsbereik aan. Een heater verwarmt bijvoorbeeld oppervlaktes tot 10 , 20 , 50 of 200  

Ook kun je in je keuze laten meewegen welk licht de terrasverwarmer uitstraalt. Sommige heaters geven een wat feller of roder licht en andere een zachter licht. Er zijn ook heaters met een instelbare kleur en helderheid. En met de Heatpanel heeft Eurom zelfs een terrasverwarmer die helemaal geen licht geeft. Het is maar net welke sfeer je graag ziet op je terras.  

Afstandsbediening of speakers

Tot slot verschillen de terrasverwarmers in bediening. Er zijn heaters die je aanzet met een draaiknop, trekkoord of bedieningspaneel. Maar ook heb je ze met een afstandsbediening of app. Een muziekje erbij? De Heat and beat heeft ingebouwde speakers.  Eurom koop je bij Welkoop

Benieuwd naar de Eurom terrasverwarming? Bestel je favoriete Eurom terrasverwarmer eenvoudig in onze webshop. We bezorgen bestellingen vanaf 40 euro gratis bij je thuis. Dat is mooi meegenomen.