Professionele Eurom kwaliteit

Eurom staat garant voor professionele topproducten die sterk, betrouwbaar en powerful zijn. Het assortiment breidt zich uit van Verwarming, Klimaatbeheersing en Terrasverwarmers tot Reiniging.

Eurom terrasverwarmers

Wanneer het ’s avonds buiten afkoelt bieden de terrasverwarmers van Eurom  een prima uitkomst. Door de aangename stralingswarmte kun je lekker lang buiten blijven zitten. Voor elke tuin of terras biedt Eurom de perfect oplossing.

Eurom heeft een breed assortiment in staande en hangende elektrische terrasverwarmers; voor in de veranda, op uw balkon of in de partytent tijdens een feestje.

Eurom verwarming

Snel en eenvoudig (bij)verwarmen, kies dan een kachel uit het Eurom assortiment. De HK15 heteluchtkanon genereert snel warmte die bij een renovatie of verbouwing van pas komt.

Ook zijn er diverse andere (werkplaats)kachels die snel je woon-, slaapkamer, garage of schuur verwarmen.

Eurom HKG-30 - Gasstraler - 32940 Watt

EUROM

Eurom HKG-30 - Gasstraler - 32940 Watt

239.00

Eurom reinigers

Zo nu en dan ontkom je er niet aan de boel om huis schoon te maken. Met een Eurom hogedrukreiniger blijkt deze pitte klus een eenvoudige opgave. Neem de krachtige Eurom Force 2500-2, die met z’n pompdruk van 170 bar vuil en aanslag van bijna elk oppervlak verwijdert.

Ook als er fijnstof in het spel is biedt Eurom de oplossing. De Eurom Force Ashcleaner is speciaal ontworpen voor het opzuigen van het vuil dat door klussen of een openhaard ontstaat.

Eurom Force Aszuiger  -

EUROM

Eurom Force Aszuiger -

49.50

Eurom klimaatbeheersing

Wanneer het tijdens warme zomers binnenshuis broeierig wordt bieden de ventilatoren van Eurom een heerlijk verkoelend briesje. Ze zijn er in diverse soorten en maten. Zo is de Eurom VTM12 tafelventilator ideaal voor de werk- of slaapkamer. Toch op zoek naar een ventilator die de hele woon- of eetkamer meepakt? Dan biedt de Eurom HVF18 de uitkomst.