Royal Canin is op dit moment minder goed beschikbaar.
Afgelopen jaar zijn de prijzen van Royal Canin al meer dan 10% gestegen. En helaas heeft Royal Canin nu aangegeven de prijzen nog eens meer dan 20% te willen verhogen. Wij willen dat de voeding voor jouw hond wel betaalbaar blijft en vinden deze stijging dan ook veel te hoog. Hierdoor is Royal Canin op dit moment bij ons minder goed beschikbaar.

Zoals je van onze dierspecialisten gewend bent, helpen we je graag met het beste voedingsadvies. Kom gerust even langs in één van onze winkels. Samen kijken we naar een passend alternatief voor jouw hond of kat.

Bekijk hier onze geselecteerde alternatieve merken >

Royal Canin voer voor jouw hond of kat

Jouw puppy is nog klein en elke dag is hij druk bezig de wereld om hem heen te verkennen. Ondertussen is zijn kleine lichaam hard aan het groeien. Hij kan dus wel wat energie gebruiken. Daarom geef je jouw puppy de best passende voeding, die hem zo goed mogelijk ondersteunt in deze belangrijke fase van zijn nog prille leven.

Goede start voor een gezonde hond

Als jouw puppy de beste start krijgt, groeit hij op tot een gezonde en sterke hond. Welke groeifases maakt je puppy eigenlijk door?

0-3 weken: Net geboren

 Je puppy kan nog niet zien of horen en nog maar nauwelijks bewegen. Gelukkig kan hij wel de tepel van moederhond vinden, want dan krijgt hij het zo belangrijke colostrum binnen. In deze eerste moedermelk zitten essentiële stoffen die in de eerste weken de weerstand van je puppy vormen. Zo wordt de kans dat hij ziek wordt, verkleind.

3-8 weken: Communiceren en leren eten

In deze fase leert je puppy vast voedsel eten; er zijn verschillende voedingen die je puppy met deze overgang kunnen helpen. Ook leert hij nu spelen met zijn broertjes en zusjes en ontwikkelt hij zich vocaal. Hij leert blaffen en grommen. Ondertussen drinkt hij minder bij zijn moeder en zal hij steeds meer vast voedsel gaan eten.

8 weken +: Groot groeien en zelfverzekerd de wijde wereld in

En dan breekt de periode aan van heel hard groeien! Je puppy groeit als kool; zijn botten en spieren worden groter en sterker, en ondertussen maakt hij kennis met de wereld om hem heen. Daarnaast zijn het afweer- en spijsverteringssysteem nog volop in ontwikkeling. Deze periode kost hem daarom veel energie. Voeding die energierijk en licht verteerbaar is, ondersteunt je puppy in deze intense periode.

Het belang van puppyvoeding

Puppy’s hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Hun lijf is op alle fronten volop in ontwikkeling en daarin kunnen ze met behulp van de juiste voeding goede ondersteuning in gebruiken. Goede puppyvoeding bevat licht verteerbare eiwitten, antioxidanten en voldoende energie.

Best passende voeding

Om je puppy zo optimaal mogelijk groot te laten groeien, heeft Royal Canin verschillende puppyvoedingen ontwikkeld. Er zitten bij honden grote verschillen in de formaten. Een klein ras is bijvoorbeeld sneller volgroeid (+/- met 10 maanden) dan een heel grote hond (als hij tussen de 15-24 maanden oud is). Hun groeiproces is dus heel verschillend en dat vraagt om een aangepaste samenstelling van voedingsstoffen en een ander formaat brok.

Daarom heeft Royal Canin puppyvoedingen ontwikkeld voor x-small/mini-formaten, honden van een mediumformaat, maar ook voor grotere honden (maxi) en heel grote honden (giant). Omdat honden van een giantformaat een extra lange groeiperiode hebben (tot zij wel 18-24 maanden oud zijn) en zij twee groeifases doorgaan, is er voor hen zowel een puppy- als juniorvoeding.

Speciale rasvoeding

Royal Canin heeft voor veel rassen een speciale puppyvoeding ontwikkeld om nog beter tegemoet te komen aan de specifieke voedingsbehoeften die bij een bepaald hondenras horen. Zo heeft een Chihuahua niet alleen een kleine kaak; hij staat ook bekend als kieskeurige hondje dat verleid moet worden met heel smakelijke brokjes. En bevat de puppyvoeding voor een Duitse Herder extra licht verteerbare eiwitten voor het nog in ontwikkeling zijnde spijsverteringsstelsel.


Royal Canin Boxer Junior - Hondenvoer - 12 kg

Royal Canin

Royal Canin Boxer Junior - Hondenvoer - 12 kg

69.50
Royal Canin Chihuahua Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg

Royal Canin

Royal Canin Chihuahua Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg

16.50
Royal Canin SHN Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg

30.75
Royal Canin SHN Giant Junior - Hondenvoer - 3,5 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Giant Junior - Hondenvoer - 3,5 kg

21.75

Groeit jouw kitten op tot een avonturier?

Jouw kitten is nog klein en elke dag is hij druk bezig de wereld om hem heen te verkennen. Ondertussen is zijn kleine lichaam hard aan het groeien. Hij kan dus wel wat energie gebruiken. Daarom geef je jouw kitten de best passende voeding, die hem zo goed mogelijk ondersteunt in deze belangrijke fase van zijn nog prille leven.

Goede start voor een gezonde kat

Als jouw kitten de beste start krijgt, groeit hij op tot een gezonde en sterke kat. Welke groeifases maakt je kitten eigenlijk door?

0-3 weken: Net geboren

Je kitten kan nog niet zien of horen en nog maar nauwelijks bewegen. Gelukkig kan hij wel de tepel van moederpoes vinden, want dan krijgt hij het zo belangrijke colostrum binnen. In deze eerste moedermelk zitten essentiële stoffen die in de eerste weken de weerstand van je kitten vormen. Zo wordt de kans dat hij ziek wordt, verkleind.

4-8 weken: Vast voedsel leren eten

Het reukorgaan van je kitten is nu volledig ontwikkeld. En dat is mooi want geur speelt een belangrijke rol bij het eten van vast voedsel. In deze periode gaat je kitten minder drinken bij de moederpoes en langzaam aan vast voedsel wennen. Er is speciale mousse en brokvoeding om je kitten hierbij te helpen.

2-4 maanden: Heel hard groeien

En dan breekt de periode aan van heel hard groeien! Je kitten groeit als kool; zijn spieren en botten zijn groot en sterk aan het worden en ondertussen verkent hij de wereld om hem heen. Daarnaast zijn het afweer- en spijsverteringsstelsel nog volop in ontwikkeling. Deze periode kost hem veel energie. Voeding die energierijk en licht verteerbaar is, ondersteunt je kitten in deze intense periode.  

4 maanden: Sterk worden

Na een harde groeiperiode wordt het nu tijd om sterke botten en spieren en soepele gewrichten te ontwikkelen. Ook gaat je kitten zijn melktanden wisselen voor dertig volwassen tanden en kiezen. Voor deze processen heeft je kitten behoefte aan een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium. Daarnaast blijft het belangrijk zijn nog tere afweer- en spijsverteringsstelsel te ondersteunen.

Passende kittenvoeding

Elk kitten heeft zijn eigen voedingsbehoeften. Zo zijn het ras en de bouw van je kitten bepalend. Je kitten is misschien slank of juist vrij stevig gebouwd en sommige rassen groeien langer. Daarnaast gaat elk kitten twee verschillende groeifases door. 

Om je kitten zo optimaal mogelijk groot te laten groeien, heeft Royal Canin voor elke fase een passende voeding ontwikkeld. In de eerste groeiperiode (van 0-4 maanden) is het vooral belangrijk dat je kitten voldoende energie binnenkrijgt, genoeg antioxidanten om zijn nog kwetsbare afweer te ondersteunen en licht verteerbare eiwitten om het spijsverteringsstelsel zo min mogelijk te belasten. ROYAL CANIN® Mother & Babycat is dan de best passende voeding voor zijn nog kleine kitten.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat bestaat uit een mousse en speciale brokjes die met water geweekt kunnen worden. Dit maakt het makkelijker voor kittens om over te stappen van moedermelk naar vast voedsel.

Als je kitten zijn tweede groeifase in gaat, als hij 4 maanden oud is, wordt het belangrijk dat hij een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium en andere essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt voor zijn volwassen gebit en zijn sterke botten. Dit zit in ROYAL CANIN® Kitten. Deze voeding ondersteunt ook nog het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. De brokjes van ROYAL CANIN® Kitten zijn iets groter, zodat je kitten gestimuleerd wordt erop te kauwen.       

Voor sommige raskatten heeft Royal Canin speciale ras-kittenvoeding ontwikkeld, om zo tegemoet te komen aan de specifieke voedingsbehoeften van sommige rassen. Zo vragen de extra lange groei van een Maine Coon of de robuuste bouw van de Brits Korthaar allebei om een andere samenstelling van de best passende voeding.Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 400 gram

Royal Canin

Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer - 400 gram

6.25
Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy - Kattenvoer - Saus - 12x85 gram

Royal Canin

Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy - Kattenvoer - Saus - 12x85 gram

16.25
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 2 kg

Royal Canin

Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 2 kg

23.95

Royal Canin – hondenvoer en kattenvoer

Royal Canin doet al meer dan 40 jaar onderzoek naar het beste hondenvoer en kattenvoer. Samen met veterinaire universiteiten en opleidingen, dierenartsen en fokkers maakt Royal Canin erg goed droogvoer voor honden en katten.

Royal Canin werd opgericht door een Franse dierenarts. Hij behandelde honden met huidproblemen. Na veel onderzoek en uitproberen kwam het lek boven water: de problemen kwamen door een voedselallergie. In dit geval gold dus ook; voorkomen is beter dan genezen. Daarom besloot hij zelf voeding te gaan maken en daar kwam het eerste Royal Canin hondenvoer uit voort. Het onderzoek was echt gericht op de behoefte van honden en wat ze nodig hebben in hun voeding. Alle benodigde vitamines, mineralen en vezels zijn daarin meegenomen. Dat zorgde voor het beste droogvoer mogelijk. Door het succes werd ook kattenvoeding daarna veel beter gemaakt. Royal Canin is daarom al lange tijd een bekende en sterke naam voor je huisdier.

Al bekend met de diverse voedingslijnen van Royal Canin? Ga dan direct naar je keuze:

NIEUW - Royal Canin veterinaire voeding voor je hond of kat

Honden en katten met een gevoelige gezondheid hebben dieetvoeding nodig. Ook kan je huisdier om medische redenen speciale voeding nodig hebben. Dan is het belangrijk dat je goed ontwikkelde voeding koopt. Royal Canin heeft een groot aanbod voor bijvoorbeeld een nierdieet of overgewicht. Aangepaste voeding draagt bij aan een nog lang en gelukkig leven van je huisdier. Wist je bijvoorbeeld dat katten nierproblemen kunnen ontwikkelen door slechte voeding of door te weinig te drinken? Honden kunnen, vooral op latere leeftijd, ook nierproblemen krijgen of artrose. Het is dus belangrijk om je trouwe viervoeter altijd passende voeding te geven. Welkoop heeft het speciaalvoer voor een gezonde hond of kat allemaal op voorraad!

Royal Canin Sensitivity Control - Hondenvoer - 7 kg

Royal Canin

Royal Canin Sensitivity Control - Hondenvoer - 7 kg

52.95
Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 7 kg

Royal Canin

Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 7 kg

52.95

Royal Canin gezondheidsvoeding voor de hond

Mens en dier in de groei hebben verschillende voeding nodig. Je kunt dus dierenvoeding kiezen op basis van dieet, maar ook voor een bepaalde leeftijd! Zo is Royal Canin Puppy speciaal ontwikkeld voor honden in de groei. Puppy’s groeien vanaf dag één als kool en hebben dan ook goede voeding en veel water nodig. Royal Canin Puppy bevat de benodigde vitaminen en mineralen voor een hond in de groei. Misschien wil je wel dat je hond voor altijd een puppy blijft, maar helaas; daar komt toch een einde aan! Met deze voeding zorg je dat je puppy groot en sterk wordt.

Na de schattige puppy-tijd en de soms overduidelijke pubertijd is je hond definitief geen puppy meer. Je trouwe viervoeter is misschien niet meer in de groei, maar heeft nog wel goed eten nodig. Dan is Royal Canin Adult een goede keus. Dit droogvoer bevat alle bouwstoffen voor gezonde vacht, een mooi gebit en sterke botten. Wil je weten wat er nog meer komt kijken bij het perfecte dieet voor je hond? We hebben alle informatie over goed hondenvoer op een rij gezet.  

Royal Canin SHN Medium Junior - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Medium Junior - Hondenvoer - 15 kg

71.95
Royal Canin SHN Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg

61.95
Royal Canin SHN Maxi puppy - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Maxi puppy - Hondenvoer - 15 kg

71.95
Royal Canin SHN Medium Adult - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Medium Adult - Hondenvoer - 15 kg

60.75

Royal Canin gezondheidsvoeding voor de kat

Ook katten in de groei hebben verschillende vitamines en mineralen in het dieet nodig. Je kitten moet in de eerste maanden goed en regelmatig eten. Door een gepast dieet zorg je dat je kitten gezond opgroeit en ook als volwassen kat flexibel en snel blijft. Katten zijn doorgaans vrij zelfstandige huisdieren, toch zijn ze niet altijd makkelijk met eten. Zo drinken ze bijvoorbeeld weinig en vinden ze zelf nog wel eens ‘snacks’ in het wild. Nierproblemen voorkomen of overgewicht bestrijden gebeurt dan ook veel. Het Royal Canin Kattenvoer heeft voor elke kat een goede keuze. Van binnenkat tot buitenkat, van actief tot lui. Kies voor de beste voeding voor een gezonde en blije kat. Meer weten over kattenvoeding? We hebben alle informatie over kattenvoeding verzameld.

Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 10 kg

Royal Canin

Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 10 kg

69.95
Royal Canin SHN Medium Adult - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Medium Adult - Hondenvoer - 15 kg

60.75
Royal Canin SHN Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg

61.95
Royal Canin Fit 32 - Kattenvoer - 10 kg

Royal Canin

Royal Canin Fit 32 - Kattenvoer - 10 kg

66.50

Royal Canin rasspecifieke voeding voor de hond

Elk ras heeft zijn eigen kenmerken en daardoor een unieke voedingsbehoefte. Daarom heeft Royal Canin rasspecifieke voeding. In een gouden verpakking, omdat jouw rashond het allerbeste verdient.

Royal Canin BHN Chihuahua Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

Royal Canin

Royal Canin BHN Chihuahua Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

15.50
Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg

Royal Canin

Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg

63.95
Royal Canin BHN Dachshund Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

Royal Canin

Royal Canin BHN Dachshund Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

15.50
Royal Canin Shih Tzu - Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

Royal Canin

Royal Canin Shih Tzu - Adult - Hondenvoer - 1,5 kg

15.50

Royal Canin voeding voor kleine honden tot 10 kilo

Mini honden zijn erg levendige en sterke honden. De gemiddelde levensverwachting van een Mini hond ligt dan ook boven de 15 jaar. De voedingen uit het Mini assortiment houden honden tot 10kg in elke levensfase in optimale conditie.

Royal Canin SHN Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg

16.50
Royal Canin SHN Mini Junior - Hondenvoer - 2 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Mini Junior - Hondenvoer - 2 kg

18.75
Royal Canin SHN Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg

Royal Canin

Royal Canin SHN Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg

44.95