Om je beter van dienst te zijn maakt Welkoop gebruik van cookies. Cookiebeleid

Welkoop

Onder de naam Welkoop worden verschillende producten uit productcategorieen verkocht. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij onze winkels.

Vogel- en duivenvoeding

Welkoop is specialist in voeding voor vogels. Om tegemoet te komen aan de verschillende voedingsbehoeftes van vogels hebben wij diverse gevarieerde voedingen ontwikkeld. Naast de Welkoop voedingen vind je binnen het huismerk assortiment ook producten als trosgierst, grit en kiezel.

Tuinvogelvoeding         

Tuinvogels verbruiken het hele jaar door veel energie. In het najaar bouwen ze reserves op voor de koude maanden en in de winter hebben ze extra voeding nodig om zich op temperatuur te houden. In het voorjaar zijn ze druk met nestelen en het leggen van eieren en in de zomer kunnen ze extra energie gebruiken om hun jongen groot te brengen. Het hele jaar door kun je tuinvogels dus bijvoeren. Het assortiment Welkoop Tuinvogelvoeders biedt het hele jaar door een gevarieerd assortiment aan voeding om de vogels te voorzien in hun behoeften.

Erfdiervoeders

Geiten en schapen zijn leuke, vrolijke en lieve dieren. Je kunt ze prima als hobbydieren houden. Ze hebben wel dagelijks verzorging en aandacht nodig. Met Welkoop Erfdiervoeders zorg je ervoor dat je geiten en schapen niets tekort komen en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen.

Pluimveevoeders

Met de huismerkproducten van Welkoop geef je je pluimvee alles wat ze nodig hebben. De voeding is volledig en rijk gevarieerd en bevat alle benodigde voedingsstoffen. Of je nu op zoek bent naar volledig of aanvullend voer, groenvoer, insecten, grit of kiezel, je vindt het in het Welkoop huismerkassortiment.

Visvoeding

Welkoop vijvervisvoeding is met zorg ontwikkeld en bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor alle soorten siervijvervissen. Het voer bevat hoge voedingswaarden en zijn licht verteerbaar.

Bodembedekkers

Bodembedekking is voor dagelijks gebruik en dus onmisbaar. De bodembedekker moet isoleren, goed vocht opnemen en zacht zijn voor de pootjes van je konijn en knaagdier. Voor sommige knaagdieren is het belangrijk dat de bodembedekker stofvrij is, omdat ze gevoelige luchtwegen hebben. Binnen de lijn Welkoop bodembedekking is er voor ieder wat wils.

Kattenbakvulling

Binnen het Welkoop kattenbakvulling assortiment zijn er verschillende kattenbakvullingen met verschil in eigenschappen. Afhankelijk van je eigen wensen maar ook van wat je prettig vindt kies je een geschikte kattenbakvulling uit. Welkoop kattenbakvulling is kwalitatief net zo goed als de bekende merken, maar dan stukken voordeliger. Daarnaast heeft Welkoop voor ieder wat wils: schep je liever iedere dag de klontjes  uit de kattenbak of verschoon  je liever de gehele bak  1x per week? Het assortiment van Welkoop is hierop afgestemd.

Hondensnacks

Welkoop hondensnacks zijn met zorg ontwikkeld. We hebben een ruime keus Welkoop snacks met uiteenlopende eigenschappen. Van kauwbotten, tot dentasticks. Welkoop hondensnacks is een heerlijke verwen, beloning of verzorgende snack voor je hond.  

Konijnenvoeding

Konijnen hebben een gevoelige maag en darmen. Daarom is het belangrijk dat je altijd onbeperkt ruwvoer en water geeft.  Welkoop konijnenvoeding is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van het dier, deze staat bij ons centraal. Welkoop konijnenvoeding biedt diverse soorten voeding en hooi, om je konijn in optimale conditie te houden.

Knaagdiervoeding

Welkoop knaagdiervoeding is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van het dier, deze staat bij ons centraal. Welkoop voeding biedt diverse soorten voeding en hooi, om je knager in optimale conditie te houden. Op de verpakking kun je eenvoudig aan de logo’s zien voor welke knager het voer geschikt is.

Graszaad

De graszaden van het Welkoop huismerk zijn de juiste keus als het gaat om het aanleggen of repareren van je gazon. In ons brede assortiment vind je de graszaden die je nodig hebt voor het mooiste grasveld.

Kalk en meststoffen

Of het nu gaat om planten in je moestuin, siertuin of om het gazon: elke plant heeft voeding nodig. Met de Welkoop meststoffen geef je de voeding aan je tuin die het nodig heeft. Door regelmatig te bemesten geef je de tuin nieuwe kracht en zorg je voor een gezonde groei van de totale tuin.

Potgronden en tuinaarde

De verschillende soorten (pot)gronden van Welkoop zijn de basis voor elke plant. Wij hebben een breed assortiment van grondsoorten voor je beschikbaar. Denk aan biologische moestuingrond, RHP-gecertificeerde potgronden, tuinturf en tuinplantengrond. Ieder met unieke eigenschappen en afgestemd op de behoefte van iedere plant en elke tuin.

Plantversterkers

De Welkoop plantversterkers zijn middelen die niet zozeer insecten, schimmels en ziekten bestrijden, maar deze voorkomen door het sterker maken van de plant. De ingrediënten van de Welkoop plantversterkers hebben een bodemverbeterende, wortelstimulerende en een plantversterkende werking. De planten worden vitaler een weerbaar.  

Gesteeld tuingereedschap

Voor het Welkoop gesteelde tuingereedschap wordt hoogwaardige kwaliteit staal gebruikt. Tijdens het proces wordt het stalen werkblad verhit, geperst en vervolgens extra gehard. Het werkblad wordt gepolijst en voorzien van een scherpe snede, wat het werken in de tuin aanzienlijk verlicht. De stelen worden gemaakt van A-kwaliteit Frans essenhout met een lange levensduur. Het hout wordt in een speciale droogkamer gedroogd. De stelen voor bijv. de batsen worden in kokend water gebogen en fijn geschuurd. Het resultaat hiervan is dat de nerf van het hout met de bocht meeloopt en de steel bestand is tegen zware belasting. De steel wordt extra glad gemaakt met een speciale Braziliaanse Carnauba waxlaag, dit voorkomt blaarvorming in de handen.

Brandstoffen (briketten en houtskool)

De Welkoop houtskool en briketten zijn onmisbaar bij het barbecueën. Maar wanneer gebruik je nu houtskool en wanneer briketten. Houtskool verbrandt veel sneller, zorgt voor veel meer vlammen en bereikt een veel hogere temperatuur dan briketten. Hierdoor is houtskool perfect voor open barbecues en direct grillen, waarbij hoge temperaturen gewenst zijn. Heb je een kogelbarbecue, die je kan afsluiten met een deksel? Dan zijn briketten de absolute aanrader. Briketten blijven lang op temperatuur, waardoor zonder tussentijds aanvullen een prima temperatuur kunt hebben in je barbecue. Ideaal als je vlees hebt dat langzaam moet garen door het indirect te grillen.