Pavo Nervcontrol - Supplement - 3 kg

Volledige productbeschrijving
43.50 Prijs per kg 14.50
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Helpt om spanning in het lichaam sneller te laten afvloeien
 • Betere controle in stressvolle situaties
 • Bevat magnesium en L-tryptophaan
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Sensibele paarden kunnen kijkerig en snel gestressed zijn. Met deze specifieke karaktereigenschappen zul je rekening moeten houden. Pavo NervControl helpt op een natuurlijke manier de innerlijke rust te herstellen en te onderhouden. Binnen enkele dagen is je paard merkbaar rustiger. Actieve componenten, zoals magnesium en L-tryptophaan, zijn bouwstenen voor de neurotransmitter serotonine en helpen de signaaloverdracht in het zenuwstelsel beter te laten verlopen. Daardoor vloeit spanning in het lichaam sneller af en is er meer rust en controle. Pavo NervControl bevat magnesium en L-tryptophaan voor betere signaaloverdracht in het zenuwstelsel.

Specificaties

Algemeen
Volwassen Ja
Stressgevoeligheid Ja
Ingredienten Luzerne MagnesiumFosfaat Lijnzaadschilfers Tarwevoerbloem Magnesiumacetaat Lecithine Dextrose Plantaardige olie
Analytische bestanddelen Energie (MegaJoule) 8,1 MJ/ kg Verteerb. ruw eiwit 15 % Ruw eiwit 19 % Ruw vet 7 % Ruwe celstof 14 % Ruw as 22 % Zetmeel 7 % L-tryptofaan 40 g/kgCalcium 1,25 % Fosfor 2,2 % Natrium 0,05 % Kalium 1,3 % Magnesium 4 %
Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine B1 400 mg Vitamine B2 400 mg Vitamine B6 200 mg Vitamine B12 600 mcg Lecithine 20 g
Voedingsvoorschrift Paard (ca. 600 kg): 100 g per dag. Pony (ca. 300 kg): 50 g per dag
Bewaaradvies Koel, droog en donker bewaren. Na gebruik de verpakking hersluiten

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 23.96
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen