Lumineo verlichting

Lumineo

Je huis en tuin gezellig maken? Lichtjes zijn dé manier, helemaal in december. Met Lumineo kun je uitpakken, want dit merk ontwikkelt innovatieve verlichting voor binnen en buiten. Zo heeft Lumineo voor kerst verschillende lichtsnoeren en verlichte objecten. Deze kerstverlichting van Lumineo is gebruiksvriendelijk. De ingebouwde timer bijvoorbeeld laat de lampjes automatisch aan en uit gaan.

Lumineo verlichting

Lumineo is al meer dan tien jaar een toonaangevend merk als het gaat om verlichting. Het merk heeft drie collecties met verlichting voor binnen en buiten. Naast Lumineo Garden met lampjes voor in de tuin (tuinverlichting) en Lumineo Home, is er de collectie Lumineo Christmas. Hiermee hul je je hele huis in kerstverlichting. Letterlijk! Want naast de verlichte kerstobjecten en kerstboomverlichting voor binnen, ontwikkelt Lumineo voor kerst ook ‘special lights’: LED projectoren die lichtjes op de gevel projecteren.

Hoe klein of groot de verlichting ook is, Lumineo verlichting is innovatief. De energiezuinige LED-lampjes zijn breukbestendig, hebben een minimale levensduur van 50.000 uur en bespaart tot wel 85 procent aan energiekosten. Ook denkt het merk na over hoe gebruiksvriendelijk de verlichting is. Zo heeft Lumineo naast verlichting op batterijen, ook verlichting op accu: Duracharge. Deze verlichting laad je op via USB. En wat dacht je van slimme kerstboomverlichting die je vanaf de bank met je tablet of smartphone bedient? Zo straalt je kerstboom altijd de juiste sfeer uit.

Een boom tot in de puntjes verlicht

De lampjes mooi verdelen over de boom – daar kan je zo een dag mee bezig zijn. Zie je je boom van een afstandje, dan zie je toch nog een plek waar een lampje mist. Met een Black Box trees kerstboom met verlichting bespaar je jezelf deze moeite. Ga bijvoorbeeld voor een verlichte boom uit de serie Toronto of Andrew. De snoeren van de LED-lampjes zijn weggewerkt in de takken en de lichtjes zijn perfect verdeeld. Je boom is dus tot in de puntjes verlicht – zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. Dat is wel het grootste voordeel van een boom met verlichting: het lastigste en tijdrovendste klusje is al gedaan. Geen meterslange lichtsnoeren meer ontwarren of lampjes verdelen over de takken! Heb je echt een aversie tegen het opzetten van een kunstkerstboom? De verlichte Black Box bomen beschikken ook over een scharnierconstructie waardoor de takken automatisch op hun plaats vallen. Dat is dus makkelijk opzetten.

Ledverlichting op batterijen met timer

De ledverlichting op batterijen heet Durawise. Wat deze Lumineo verlichting handig maakt, is de timer die is ingebouwd. De verlichting gaat elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip aan. Hiervoor stel je de timer één keer in, op het moment dat je de verlichting wilt laten branden. Bijvoorbeeld om vijf uur ’s middags. De lampjes blijven dan 6 uur branden, gaan om elf uur ’s avonds uit en springen na 18 uur weer automatisch aan. Zo gaat de verlichting steeds de klok rond en hoef je de lampjes nooit zelf aan en uit te doen.

Durawise werkt op drie AA-batterijen en daar doet de ledverlichting ongeveer zestig dagen mee. Omdat je geen stopcontact nodig hebt, kun je de verlichting echt overal neerzetten. In een kast, op de vensterbank, op een tafeltje. Of in een stolp, een windlicht, plant, struik. Je kunt je creativiteit laten spreken. Zo is alleen het versieren al een feestje op zich met Lumineo feestverlichting.

Lumineo Objects collectie

In de Objects kerstcollectie van Lumineo vind je kerstverlichting in verschillende vormen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glazen bol gevuld met lampjes? Of een decoratieboom van rattan met verlichting? Ook vind je binnen de Objects collectie van Lumineo kerstverlichting. Bijvoorbeeld met kleine, besneeuwde kerstboompjes in flesjes. Of houten schijven aan een lichtslinger. Of ga voor een jute touw waar heel subtiel lampjes in zijn verwerkt.

Lumineo Tree Lights collectie

In de Tree Lights kerstcollectie vind je lichtsnoeren die je buiten en binnen kunt gebruiken. Lumineo heeft deze feestverlichting in klassiek warm en warm wit. De kleur klassiek warm lijkt het meest op klassieke kerstlampjes: de lampjes lichten een beetje geel op. Je kunt de lichtsnoeren als kerstboomverlichting in de kerstboom hangen, of buiten in een boompje of struik. De snoeren hebben een dimmer en 6-uurs timer.