HG Mierenlokdoos - Lokdoos - 2 stuks

Volledige productbeschrijving

6.59
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Bestrijdt mieren
 • Snel en effectief
 • Voor binnen en buiten
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Hg Mierenlokdoos bestrijdt mieren in en rondom je huis effectief. Het doosje kan overal worden geplaatst en trekt mieren aan. De mieren kruipen door het doosje en nemen de werkzame stof mee naar het nest, waardoor de mieren daar ook bestreden worden.

Specificaties

Kenmerken schoonmaak en reinigingsmiddelen
Gevaarlijke stof Ja
Biociden/gewasbeschermingsmiddelen Gebruik biociden/gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie
Categorie Insecten & Ongedierte
Algemeen
Speciaal voor Insecten en ander ongedierte
Glansherstellend Nee
Voedend Nee
Gebruiksadvies Verwijder de folie en open de lokdoos door de vier lipjes af te breken. Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, bijv. een mierenstraat of waar de mieren het huis binnenkomen. Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de mierenlokdoos laten staan tot minimaal een week nadat er geen mieren meer zijn waargenomen (in totaal minimaal 4 weken plaatsen). Zichtbare dode mieren kunnen worden verwacht binnen enkele dagen na het plaatsten van de mierenlokdoos. Aangezien de meeste mieren zullen overlijden binnen in het nest, kan het echter ook mogelijk zijn dat er geen dode mieren worden aangetroffen. Het mierennest zal over het algemeen binnen 21 tot 28 dagen zijn uit geroeid. Over het algemeen zal één mierenlokdoos voldoende zijn om een mierennest te vernietigen. In het geval van hevige mierenoverlast wordt aanbevolen om twee lokdoosjes te plaatsen. Wanneer er na 4 weken nog steeds mieren aanwezig zijn, wordt aanbevolen om een nieuwe mierenlokdoos te plaatsen. Na gebruik de lokdoos afgeven bij het klein chemisch afval.
Bewaaradvies Fles rechtop vervoeren en bewaren.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen