Services bij Welkoop

Terug naar de klantenservice

Kan ik gereedschap huren?

Ja, het is mogelijk om een verticuteermachine te huren. De voorwaarden vindt je op onze servicepagina. Of vraag het aan een van onze medewerkers in de winkel.

Heeft Welkoop ook gasverkooppunten?

BBQ je met gas dan kun je in een aantal van onze winkels ook terecht. Kies “ga naar mijn winkel” in je account of zoek een winkel in jouw buurt om te zien of jouw winkel ook een gasverkooppunt is.

Kan ik mijn tuingereedschap laten onderhouden?

Als je hebt geïnvesteerd in tuingereedschap en -machines, wil je dat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben. Welkoop helpt je graag om jouw tuingereedschap in optimale staat te houden. Je kunt bij Welkoop terecht voor periodiek onderhoud en controle van tuingereedschap. Jouw tuingereedschap gaat hierdoor veel langer mee en zal bij gebruik een beter resultaat geven. Daarnaast zorgt het ervoor dat je het tuingereedschap veilig kunt blijven gebruiken. Uitgebreide informatie vindt je op onze pagina onderhoud tuingereedschap. Of vraag het aan een van onze medewerkers in de winkel.

Repareert Welkoop tuingereedschap?

Is jouw tuingereedschap, ondanks alle goede zorgen, toch kapot gegaan? Dan wil je natuurlijk dat deze goed en zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Bij Welkoop kun je ook terecht voor de reparatie van jouw tuingereedschap, zodat je weer snel aan het werk kunt. Vraag het aan een van onze medewerkers in de winkel!