Ongediertebestrijding

Liggen er keutels in je kelder of keuken? Wordt je gazon iedere keer omgeploegd? Slaapt er een marter onder je motorkap? Dan is de kans groot dat je last hebt van ongedierte. Wil jij je ongedierte goed bestrijden? Dan ben je bij Welkoop aan het juiste adres! Onze middelen zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor je direct zelfstandig aan de slag kunt. Wij helpen je verschillende soorten ongedierte te bestrijden. Wil je meerdere producten combineren en thuis laten bezorgen? Dit is bij Welkoop geen probleem. Wij bezorgen gratis jouw ongediertebestrijding vanaf € 40,- tot aan je voordeur.

Bekijk ook: Marters bestrijden | Mollen bestrijdenRatten bestrijden

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zelf aan de slag met plaagdierenbestrijding 

Je denkt niet zomaar aan plaagdierenbestrijding of ongediertebestrijding. Hier gaat meestal wat aan vooraf. Ongedierte kan namelijk grote schade toebrengen aan je huis, tuin en auto. Bovendien kan het je ook behoorlijk laten schrikken! 

Voor een beginnende plaag hoef je niet direct een professionele bestrijder in te schakelen. Met de ongediertebestrijding van Welkoop kun jij die prima zelf de kop in drukken. Bij Welkoop vind je de beste oplossingen om ongedierte uit je huis en tuin te krijgen. 

Ons assortiment aan ongediertebestrijding voor ratten

Ieder dier laat zich weer op een andere manier vangen of verjagen. Zo laten ratten zich niet zo makkelijk vangen. Ze zitten namelijk vaak op plaatsen als kelders, voorraadkasten en kruipruimtes. Ongediertebestrijding voor ratten vind je bij Welkoop in de vorm van: 

  • Korrels
  • Lokstations
  • Soft blocks
  • Vloeistof
  • Elektronische verjagers

Heb jij naast ratten ook last van marters, mollen of muizen? Bekijk de andere pagina’s over ongediertebestrijding in onze uitgebreide webshop. 

Bestrijding van ongedierte in en rondom jouw woning

Wil je graag ratten of muizen uit je huis verhelpen? Bestrijding van ongedierte is eenvoudig met de middelen van Welkoop. In een mum van tijd maak jij een einde aan de overlast van ongedierte. Bekijk onze producten en kom in actie! Wij hebben de oplossing voor ieder probleem. Heb je liever persoonlijke tips? Loop eens binnen in één van onze 155 winkels. Onze specialisten helpen je niet alleen met het bestrijden van je huidige plaag, ze vertellen je ook hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Ongedierte zal voortaan weten dat ze jouw huis beter kunnen mijden.

Bij Welkoop hebben we alleen de effectiefste manieren van ongediertebestrijding opgenomen in ons assortiment. Neem gerust een kijkje. Welkoop. Weet wat te doen.