Kweektafels

Wil jij met je groene vingers in de aarde wroeten en zelf groente gaan kweken? Wat dacht je van aardbeien, of tomaten. Je kunt ook verse munt laten groeien voor in de thee! Met een kweektafel kan je heerlijk aan de slag. Je hebt er niet eens een tuin voor nodig. Zet ze op je terras, balkon of zelfs in huis. Bij Welkoop hebben we kweektafels op stahoogte. Je eigen moestuintje begint hier.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kweektafel kopen

Heb je altijd al een moestuin gewild? Maar dan wel het liefst wel eentje waar je lekker aan kunt werken zonder dat je op je knieën gehurkt hoeft te zitten? Dat kan nu gelukkig met een verhoogde kweekbak. Dit wordt ook wel een kweektafel genoemd en ze zijn perfect voor binnen en buiten. Je kunt bij Welkoop terecht voor het volgende: 

 • Houten kweektafel
  De stevige houten kweekbak op poten voor jong en oud. Je kunt met deze kweektafel van Aksent makkelijk met je kinderen samen groenten en kruiden kweken. Zeker als je een wat kleinere tuin hebt, dan is dit een goede manier om ruimte besparen.

 • Houten kweektafel met deksel
  Als je veel last hebt van insecten, vogels of koude temperaturen, dan is de kweekbak met deksel de beste oplossing. De deksel zorgt dat je kweektafel verandert in een kweekkas. Voor je tomaten en aardbeien is dat dus een goed idee, die zijn dol op warmte.

 • Kweektafel aluminium
  Wil je liever zelf kweekbakken kiezen en zoek je een manier om toch staand te tuinieren? Dan kan je kiezen voor de kweektafel met 2 planken. Hier kan je onderop bijvoorbeeld groenten zetten en bovenop kruiden. Nog beter gebruik maken van de ruimte dus!

 • De oppottafel
  Zoek je een werkplek waar je zelf kunt oppotten, verpotten of kweekbakken kunt onderhouden? Dan is de oppottafel een ideale soort kweektafel. Deze verhoogde kweekbak geeft je genoeg ruimte om te tuinieren.

Planten en zorg
Bij Welkoop hebben we nog veel meer voor in jouw tuin. Het is heerlijk om je eigen groenten en fruit te verbouwen, maar daar heb je wel goed materiaal voor nodig. Daar kunnen we je bij helpen. Bezoek eens onze pagina over kweken als je bijvoorbeeld gronddoek of plantbescherming zoekt. Ook voor planten en verzorging kun je bij ons terecht.