Wandelbroeken

Ga je lekker de natuur in? Heerlijk! Trek je wandelschoenen aan en de deur achter je dicht. Hou alleen de weersvoorspelling goed in de gaten, ook als je een buitje niet erg vindt. Als het weer echt veranderlijk is, dan wil je daar je outfit makkelijk op aanpassen. Dat kan je doen met een wandelbroek van Welkoop. Met een afritsbroek maak je makkelijk van een lange wandelbroek een korte. Als het op wandelkleding aankomt, is de wandelbroek eigenlijk onmisbaar. Licht, veelzijdig en sterk.

Lees meer Lees minder
Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wandelbroek kopen

Voor een wandeling in de frisse buitenlucht is de goede kleding belangrijk. Je kunt natuurlijk gewoon in je spijkerbroek op pad, maar wist je dat een wandelbroek veel voordelen heeft? We zullen ze benoemen, dan weten we zeker dat je een wandelbroek wil hebben.

 • Anti-insect
  Wist je dat wespen en horzels dwars door sommige stoffen heen steken? En dat is geen pretje! Het liefst hou je natuurlijk zoveel mogelijk insecten tegen. Wat dacht je van muggen en teken? De Rumi wandelbroek van Life-Line is voor dames en heren de beste verdediging tegen insecten.

 • Anti-micro
  De wandelbroeken van Life-Line zijn voor zien van een anti-micro laag. Deze laag werkt tegen bacteriën en daarmee tegen lichaamsgeur maar ook tegen verkleuring van de stof. Je kunt dus lang op pad in weer en wind met een frisse en kleurvaste broek!

 • Sneldrogend
  Zal je net zien dat er toch een kleine bui valt. Geen probleem natuurlijk, je bent niet van suiker. Maar wel prettig als je snel weer droog bent. De stof van de wandelbroek is lichtgewicht en dun. Daardoor is de broek snel weer droog. Fijn tijdens de wandeling, of als je een snel wasje wil draaien.

 • Zonbescherming
  Je zou het niet denken, maar sommige stoffen laten veel zonlicht door. Dat betekent dat je in fel zonlicht zelfs onder je broek kunt verbranden. De wandelbroeken van Life-Line hebben een uitstekende UPF50+ bescherming tegen UV-straling. Hoef je toch weer iets minder zonnebrand te smeren.

 • Kort-lang
  We hebben het al eerder gezegd, maar midden in een wandeling de lengte van je broek aanpassen, dat is toch ideaal? Je kunt een korte wandelbroek kopen, maar ook kiezen voor een afritsbroek. Dan kan je onderweg van gedachten veranderen en makkelijk zorgen dat je koeler gekleed bent. Het gedeelte dat je afritst is voorzien van een kleine ritssluiting onderaan de broekspijp. Daardoor kan je de broek zelfs inkorten met je wandelschoenen aan.

Vrijetijdskleding
Ga er lekker op uit dit weekend! De frisse buitenlucht is goed voor je. Met je nieuwe wandelbroek kan jou in elk geval niets meer gebeuren. Tenzij het écht koud wordt. Dan is een bodywarmer ook handig om mee te nemen. Mocht het inderdaad gaan regenen, dan kan je beter een softshelljas kopen, die houdt je van boven lekker droog en warm. Wat het weer ook doet, je kunt je bij Welkoop prima voorbereiden. We hebben een pagina met alle accessoires en kleding voor in je vrije tijd. Neem gerust een kijkje!